Micro haar pigmentatie na haartransplantatie

Geplaatst door:

Regelmatig wordt de vraag gesteld of het mogelijk is om te kiezen voor micro haar pigmentatie na haartransplantatie. Een haartransplantatie behandeling kan net als een micro haar pigmentatie behandeling geschikt zijn om iets te doen tegen haaruitval. Bij een haartransplantatie worden er haren getransplanteerd. Bij micro haar pigmentatie wordt er gekozen voor de ‘shaven look’. Sommige mensen kiezen er voor om deze twee behandelingen te combineren met elkaar.

Micro haar pigmentatie na haartransplantatie?

Micro haar pigmentatie na haartransplantatie?

Micro haar pigmentatie na haartransplantatie of in plaats van haartransplantatie?

Wanneer u kiest voor micro haar pigmentatie na haartransplantatie, worden over het algemeen erg mooie resultaten bereikt. Als er tijdens de haartransplantatie voor wordt gekozen om het getransplanteerde haar goed over het hoofd te verdelen, ziet het micro haar pigmentatie resultaat er nóg natuurlijker uit.

Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor een micro haar pigmentatie behandeling in plaats van een haartransplantatie behandeling. De belangrijkste voordelen van de micro haar pigmentatie behandeling ten opzichte van de haartransplantatie:

  • Een micro haar pigmentatie behandeling geeft direct resultaat.
  • De kosten van micro haar pigmentatie zijn lager dan van een haartransplantatie.

Wanneer u twijfelt tussen micro haar pigmentatie na haartransplantatie of juist tussen deze twee behandelingen, dan is het mogelijk om op consult te komen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u uw wensen dan voorleggen aan de MHP specialist van de MHP kliniek.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie na haartransplantatie
  • Micro hair pigmentation na haartransplantatie
  • Tricopigmentatie na haartransplantatie
  • Scalp pigmentatie na haartransplantatie
  • Haar tattoo of haar tatoeage na haartransplantatie
  • MHP na haartransplantatie

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie na haartransplantatie’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.