Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Micro haar pigmentatie bij grijs haar.

U heeft grijs haar of peper en zout kleur haar en overweegt een micro haar pigmentatie behandeling. Is micro haar pigmentatie bij grijs haar een goede oplossing? En waar moet u dan precies op letten als u dit overweegt? Een micro haar pigmentatie kan een mooi en natuurlijk resultaat geven als u grijs haar heeft. Er zijn echter wel een aantal zaken waar u op moet letten. Als u uw haar kort scheert, hebben de stoppels altijd een grijstint. Of u nu donker haar heeft of grijs haar, het gaat altijd om een grijstint. Bij donker haar uiteraard wel een donkerdere grijstint, maar hierop kan het pigment worden aangepast.

Micro haar pigmentatie bij grijs haar? Kies voor een ervaren specialist

Wanneer u grijs haar heeft en een micro haar pigmentatie behandeling wilt ondergaan, is het nog belangrijker dat u kiest voor een ervaren specialist. Een MHP specialist met ervaring zal pigment kunnen maken die precies aanpast bij uw eigen haarkleur. Daarnaast kan deze er dan voor zorgen dat de nieuwe haarstoppels mooi overlopen in uw eigen haar. Laat u daarom altijd goed voorlichten over de mogelijkheden van een MHP behandeling bij grijs haar. Vraag de kliniek waar u zich eventueel wilt laten behandelen daarom ook altijd naar duidelijke voor en na foto’s.

Alternatieven voor micro haar pigmentatie

Er bestaan verschillende alternatieven voor de micro haar pigmentatie behandeling. Denk hierbij onder andere aan een haarwerk of een haartransplantatie behandeling. Let op dat iedere methode om iets aan haaruitval te doen zo zijn voor- en nadelen heeft. Een haarwerk kan heel mooi staan, maar het is wel mogelijk dat het u belemmert in uw dagelijkse activiteiten. Een haartransplantatie kan op zijn beurt ook mooie resultaten geven, maar veel mensen vinden de dichtheid van de haarimplantaten achteraf vaak niet goed genoeg. Kortom, laat u altijd goed voorlichten over de verschillende mogelijkheden en maak vervolgens een weloverwogen keuze.

Micro haar pigmentatie bij andere haarkleuren

In principe is de micro haar pigmentatie behandeling geschikt bij iedere haarkleur. Het pigment kan precies worden aangepast op de kleur van uw haar en huid. Wanneer u twijfelt over het resultaat bij uzelf, dan is het verstandig om dit voor te leggen tijdens het consult of adviesgesprek. Op deze manier is het mogelijk om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Naast de kennis over MHP beschikken wij ook over kennis over de haartransplantatie, haarwerken en haargroeimiddelen. We kunnen dus eventueel ook diverse andere behandel mogelijkheden met u bespreken.

Indien u twijfelt tussen micro haar pigmentatie en bijvoorbeeld een haartransplantatie, raden we aan om altijd verschillende specialisten te bezoeken. Op deze manier krijgt u uitgebreid en professioneel advies. Wij beschikken ook over veel kennis over de haartransplantatie behandeling. We kunnen dus zowel informatie verstrekken over micro haar pigmentatie, haartransplantatie als haargroeimiddelen en pruiken.

Micro haar pigmentatie bij licht of donker grijs haar?

Of u nu licht grijs haar of donker grijs haar heeft, de micro haar pigmentatie behandeling kan een geschikte behandeling zijn om uw haaruitval te laten behandelen. Wanneer haar kort wordt afgeschoren, heeft de stoppel altijd een bepaalde grijstint. Wanneer u licht of donker grijs haar heeft, kan de kleur van het pigment hier door de micro haar pigmentatie specialist op worden aangesloten. Heeft u bepaalde vragen over deze behandeling bij grijs haar? U kunt uw vragen altijd voorleggen aan één van onze MHP specialisten. Dit kunt u telefonisch doen, via de mail of tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Een haartransplantatie met grijs haar is ook mogelijk. Het is dan wel belangrijk dat er voldoende donorhaar is om te transplanteren. Ook pruiken zijn in diverse kleuren grijs beschikbaar.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bij grijs haar?
  • Micro hair pigmentation bij grijs haar?
  • Tricopigmentatie bij grijs haar?
  • Scalp pigmentatie bij grijs haar?
  • Haar tattoo bij grijs haar of haar tatoeage bij grijs haar?
  • MHP bij grijs haar?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij grijs haar’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.