Indien u een micro haar pigmentatie behandeling overweegt, bestaat de kans dat u nog een aantal vragen heeft. Op onze website staat zeer uitgebreide informatie. De micro haar pigmentatie FAQ, ook wel de micro haar pigmentatie veelgestelde vragen genoemd, zullen we echter ook in dit artikel nog even kort toelichten.

Wat is micro haar pigmentatie precies?

Tijdens een micro haar pigmentatie behandeling worden pigmenten in de hoofdhuid ingebracht. Er worden als het ware haarstoppels nagebootst. Hierdoor lijkt het net alsof u uw haar kort geschoren heeft.

Micro haar pigmentatie FAQ.

Micro haar pigmentatie FAQ.

Kan micro haar pigmentatie een haartransplantatie vervangen?

Een micro haar pigmentatie behandeling is anders dan een haartransplantatie. Bij micro haar pigmentatie worden geen haren getransplanteerd, alleen nagebootst. Een micro haar pigmentatie kan in bepaalde gevallen wel een haartransplantatie vervangen, als u uw haar altijd kort wilt houden. Daarnaast is het mogelijk om de haartransplantatie optisch dichter te laten lijken.

Hoeveel kost een micro haar pigmentatie behandeling?

De kosten van een MHP behandeling verschillen per persoon. Er wordt normaal gesproken gekeken naar het aantal zones die moeten worden behandeld. Hoe meer zones moeten worden behandeld, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Hoeveel micro haar pigmentatie behandelingen zijn nodig?

Na iedere behandeling zal er lichte uitstoot van pigment zijn. Dit is een natuurlijk proces van de hoofdhuid. Er zijn daarom twee of drie behandelingen nodig, welke met een tussenpauze van minimaal een maand achter elkaar kunnen plaatsvinden.

Is het een probleem als ik grijs word?

Wanneer het haar heel kort wordt geschoren, zijn de stoppels altijd een beetje grijs van kleur. Het is daarom voor micro haar pigmentatie geen probleem als u na verloop van tijd grijs begint te worden.

Is micro haar pigmentatie pijnlijk?

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk beschouwd. In hoeverre iemand gevoelig is voor het naaldje, verschilt echter wel per persoon.

Is het mogelijk om micro haar pigmentatie in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk om de behandeling in termijnen te betalen. We werken hiervoor samen met een andere partij. U kunt kiezen voor een maandelijks bedrag en een periode van afbetaling die bij u past. Let op, geld lenen kost geld.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie FAQ / veelgestelde vragen
  • Micro hair pigmentation FAQ / veelgestelde vragen
  • Tricopigmentatie FAQ / veelgestelde vragen
  • Scalp pigmentatie FAQ / veelgestelde vragen
  • Haar tattoo of haar tatoeage FAQ / veelgestelde vragen
  • MHP FAQ / veelgestelde vragen

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie FAQ / veelgestelde vragen’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.