Skip to content Skip to footer
Over ons

Het team

De MHP kliniek bestaat uit een team van 2 personen, met meer dan 5 jaar ervaring in deze branche. Het betreft dus een klein en hecht team, waardoor altijd sprake is van een persoonlijke behandeling.

Oprichter Charlotte Soffner

‘Na een succesvolle salon in Scheveningen en in Haarlem gehad te hebben, ben ik me gaan verdiepen in andere behandelingen. Zo viel mijn oog op micro haar pigmentatie. Ik ben hiervoor opgeleid door de beste MHP specialisten van de Benelux en ben vereerd dat ik mensen dankzij een micro haar pigmentatie behandeling het zelfvertrouwen weer terug kan geven.

Charlotte Soffner

Oprichter

Edwin van Wooning

Adviseur
Adviseur Edwin van Wooning MSc

‘Voor mijn 20e begon ik kaal te worden. Ik heb van alles geprobeerd om de haaruitval tegen te gaan. O.a. haargroeimiddelen, laserkammen, een haarstuk, micro haar pigmentatie en haartransplantatie. Hierdoor weet ik als geen ander wat voor invloed haaruitval kan hebben op je gemoedstoestand. Dankzij deze zoektocht weet ik nu echter wel heel veel over haaruitval en mogelijke oplossingen. Bovendien ben ik zelf dus ervaringsdeskundige als het gaat om haaruitval. Als directeur van de Haarstichting ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo ook over micro haar pigmentatie. Wat kan dit toch een prachtig resultaat geven, als het door de juiste persoon wordt uitgevoerd. Ik ben heel blij dat deze methode ontwikkeld is.’

nieuws

In de media

Edwin van Wooning, de oprichter van de MHP kliniek, wordt gezien als dé haarspecialist van de Benelux. Om deze reden is Edwin regelmatig te zien in verschillende tv programma’s, als SBS6 Shownieuws, Editie NL, EenVandaag, NOS Journaal, RTL4, etc.

Niels van der Zanden ondergaat Micro Haar Pigmentatie
Niels van der Zanden, onder andere bekend van Temptation Island, ondergaat een micro haar pigmentatie behandeling bij de MHP kliniek.

Yuri van Gelder ondergaat haartransplantatie
Yuri van Gelder heeft een haartransplantatie ondergaan. Shownieuws was er de hele dag bij, samen met de directeur van de Nederlandse Haarstichting.