Mede dankzij de innovatieve micro haar pigmentatie techniek bent u niet langer afhankelijk van een haartransplantatie. Haarverlies, dunner wordend haar en kaalheid kunnen door het aanbrengen van haarstoppeltjes goed verhult worden. Micro haar pigmentatie resultaten zijn direct na een eerste behandeling zichtbaar.

Verbeter micro haar pigmentatie resultaten

Door het aanbrengen van gekleurde semi-permanente pigmenten in de bovenste hoofdhuidlaag krijgt u optisch weer (meer) haar. De behandeling wordt toegepast bij mannen en vrouwen van uiteenlopende leeftijd. Aangezien de eerste resultaten direct zichtbaar zijn is de ervaring ook anders dan die van een haartransplantatie. Het optimale resultaat wordt bereikt nadat u het vooraf bepaalde aantal sessies heeft ondergaan. Tussen de sessies zit telkens een periode van een aantal weken. De hoofdhuid kan dan herstellen. Een goede behandelaar zal u altijd een aantal wetenswaardigheden meegeven waardoor u het eindresultaat zelf positief kunt beïnvloeden. Zo wordt het aangeraden om intensief sporten en zweten een aantal dagen te vermijden. Dit net zoals een bezoek aan de sauna en voortdurende blootstelling aan de zon. Niets is verplicht uiteraard, maar een paar dagen niet naar sauna leveren nu eenmaal een mooier eindresultaat op. Daar kunt u weinig op tegen hebben.

Hoe lang zijn micro haar pigmentatie resultaten zichtbaar?

De meeste klinieken en behandelaars werken met semi-permanente pigmenten. Dat betekent dat de aangebrachte haarstoppeltjes na verloop van tijd natuurlijk vervagen. Dit is beter dan wanneer de kleuren naar blauw of groen zouden verkleuren en permanent van aard zijn. Na het afronden van de behandeling is een eerste nabehandeling nodig na een à twee jaar. U bepaald uiteraard zelf wanneer u het tijd vindt voor een zogenaamde touch up. Net zoals natuurlijk haar veranderd naar mate u ouder wordt, zo heeft u met micro haar pigmentatie ook de mogelijkheid om uw haargrens aan te laten passen. Een goede specialist zal u adviseren over het aantal te behandelen hoofdzones en wat u als resultaat mag en kunt verwachten. Regelmatig na laten behandelen houdt uw shaven look altijd fris en goed verzorgd, terwijl dunner wordend haar optisch voller lijkt.

Micro haar pigmentatie resultaten.

Micro haar pigmentatie resultaten.

Waarom bevordert een intakegesprek het beste micro haar pigmentatie resultaat?

Net als u streven gespecialiseerde behandelaars naar goede eindresultaten. Een intakegesprek speelt hierbij doorgaans een belangrijke rol. Dit is namelijk de uitgelezen kans voor de behandelend specialist om uw hoofdhuid van naderbij te bekijken en een inschatting te maken voor de behandelduur. De specialist kan aan de hand hiervan vertellen hoelang de behandeling duurt en hoe het te verwachten eindresultaat is. Het intakegesprek is voor u ook belangrijk. Stel de vragen die u heeft aan de specialist en vraag of u eens kunt zien hoe de behandelkamer eruit ziet. Behandelsessies duren gemiddeld tussen de drie en zeven uur. Dus u bent wel even aan de specialist ‘overgeleverd’. Wat ook bevorderend kan werken is het bezoeken van opendagen bij de kliniek van uw keuze. Hier kunt u zien hoe een behandeling ‘live’ eruit ziet en ziet u met eigen ogen hoe nauwkeurig de specialist te werk gaat.

Zijn er nog andere dingen die de resultaten beïnvloeden?

Indien u vooraf alle vragen die u heeft aan de behandelend specialist heeft gesteld en u heeft zich grondig in de materie ingelezen dan bent u goed voorbereid. Net als bij iedere andere behandeling bestaat ook bij micro haar pigmentatie een minimale mogelijkheid op complicaties. Hierbij kunt u denken aan toch een allergische reactie op de gebruikte pigmenten en een rode of jeukende hoofdhuid. Leg tijdens het intakegesprek aan de specialist uit dat u gevoelig bent voor bepaalde stoffen en dan kan besloten worden om eerst een zogenaamd proefstukje te behandelen. Hiermee wordt gekeken of een allergische reactie teweeg wordt gebracht. Zolang u zich verder houdt aan de richtlijnen die de specialist u als advies meegeeft zal het resultaat naar tevredenheid zijn. Valt het resultaat u tegen of ziet het er anders uit dan verwacht? Neem dan altijd contact op met de kliniek waar u de behandeling heeft uit laten voeren. Vaak kan een nabehandeling of touch up positieve gevolgen hebben. Komt u om wat voor reden dan ook niet in aanmerking voor een behandeling en/of verwacht een specialist dat er geen mooi resultaat bereikt kan worden dan zal dit ook aan u worden verteld. Hiermee worden te hoge verwachtingen en teleurstellingen voorkomen.

Deel uw ervaringen en bekijk resultaten

Bent u tevreden over de bereikte resultaten of wilt u weten hoe resultaten van anderen eruit zien? Online vindt u volop voorbeelden van lotgenoten die een micro haar pigmentatie behandeling hebben ondergaan. U kunt ook anderen deelgenoot maken van uw eigen ervaringen.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie resultaten
  • Micro hair pigmentation resultaten
  • Tricopigmentatie resultaten
  • Scalp pigmentatie resultaten
  • Haar tattoo resultaten of haar tatoeage resultaten
  • MHP resultaten

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie resultaten’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.