Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie in Duitsland, Italië of Polen

Denkt u na over het ondergaan van micro haar pigmentatie in Duitsland, Italië of Polen? Indien dit het geval is, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Bij het ondergaan van een ingreep in een ander land, komen namelijk veel zaken kijken. Een MHP behandeling is een niet-chirurgische ingreep. Ondanks dat dit geen chirurgische ingreep is, is het wel belangrijk dat het door een specialist wordt uitgevoerd. In Nederland bestaan ongeveer 10 MHP klinieken. Er bestaan grote onderlinge verschillen tussen de kwaliteit van de klinieken. Het is daarom aan te raden niet zomaar met een kliniek in zee te gaan. Doe voldoende vooronderzoek. Dit kunt u onder andere doen door ervaringen te zoeken van mensen die u zijn voorgegaan. Daarnaast kunt u voor en na foto’s bestuderen.

Micro haar pigmentatie in Duitsland, Italie of Polen.
Micro haar pigmentatie in Duitsland, Italie of Polen.

Micro haar pigmentatie in Duitsland

Wanneer micro haar pigmentatie in Duitsland wordt vergeleken met micro haar pigmentatie in Italië of Polen, heeft dit als voordeel dat Duitsland dichterbij is. Bij een MHP behandeling moet u namelijk vaak voor een optimaal resultaat driemaal behandeld worden. Veel mensen vinden het vervelend om drie keer een grote afstand te moeten afleggen.

Micro haar pigmentatie in Italië of Polen

Micro haar pigmentatie in Italië en Polen wordt ook soms gedaan. In Italië zit een groot opleidingsinstituut voor micro haar pigmentatie. Om deze reden bestaan er verschillende gespecialiseerde klinieken in Italië. Het voordeel van Polen is dat de lonen lager liggen dan in eigen land. Hierdoor is het vaak mogelijk om een micro haar pigmentatie behandeling goedkoper te ondergaan. Dit is ook één van de voornaamste redenen dat veel mensen voor een haartransplantatie naar Turkije gaan.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie in Duitsland of Polen
  • Micro hair pigmentation in Duitsland of Polen
  • Tricopigmentatie in Duitsland of Polen
  • Scalp pigmentatie in Duitsland of Polen
  • Haar tattoo of haar tatoeage in Duitsland of Polen
  • MHP in Duitsland of Polen

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Duitsland, Italië of Polen’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.