MHP behandeling in de zomer?

Geplaatst door:

Gedurende het hele jaar is het mogelijk om een MHP behandeling te ondergaan. Maar er zijn verschillende zaken waar u rekening mee dient te houden als u kiest voor een MHP behandeling in de zomer. MHP staat voor micro haar pigmentatie. Steeds meer mensen kiezen hiervoor in plaats van een haartransplantatie behandeling.

Voorkom zweten direct na de MHP behandeling

Het is belangrijk dat u direct na de MHP behandeling voorkomt dat u gaat zweten. Omdat het pigment kort daarvoor is ingebracht, is het belangrijk dat u niet zweet. Hierdoor is het namelijk mogelijk dat het pigment minder goed blijft zitten. Om deze reden wordt aangeraden om niet te sporten na uw behandeling. Door dergelijke inspanningen is het namelijk mogelijk dat u meer gaat transpireren op het hoofd.

Voorkom blootstelling aan de zon direct na de MHP behandeling

Het is natuurlijk altijd belangrijk dat u zich goed beschermt tegen de zon. Wanneer de hoofdhuid landurig aan de zon wordt blootgesteld, zonder u hier goed tegen te beschermen, bestaat de kans op problemen met de hoofdhuid. Direct na de MHP behandeling is het helemaal belangrijk dat u zich goed beschermt tegen de zon. Probeert direct zonlicht zo veel mogelijk te vermijden. Lukt dit niet? Smeer u dan goed in met factor 50.

MHP behandeling in de zomer is erg populair

De MHP behandeling in de zomer is een populaire periode om de behandeling te ondergaan. Veel mensen vinden het prettig om een micro haar pigmentatie behandeling of haartransplantatie te ondergaan in de zomer. Overweegt u dit ook? Informeer bij ons naar de voorwaarden en houd rekening met de eerder genoemde zaken.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.