Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Wat kost micro haar pigmentatie?

Op het moment dat u een behandeling tegen haaruitval overweegt, is een belangrijk onderdeel natuurlijk de prijs van de behandeling. Wat kost micro haar pigmentatie voor u? Dit is afhankelijk van een aantal voorwaarden. Wilt u een MHP behandeling ondergaan tegen de beste prijs kwaliteit verhouding? Dan kunt u de informatie in dit artikel gebruiken om dit te bewerkstelligen.

Wat kost micro haar pigmentatie per zone?

De kosten van een micro haar pigmentatie behandeling zijn onder andere afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Bij erfelijke haaruitval zijn de zones in te delen in 5 zones. Het hoofd kan worden ingedeeld in 5 zones. De kosten zijn als volgt:

 • 1 zone:     € 590,-
 • 2 zones:   € 1.095,-
 • 3 zones:   € 1.595,-
 • 4 zones:   € 1.995,-
 • 5 zones:   € 2.295,-

Hoe groot het kalende gebied is, is dus van invloed op de uiteindelijke prijs.

Wat kost micro haar pigmentatie bij de MHP kliniek?

De MHP kliniek hanteert scherpe tarieven. Deze micro haar pigmentatie tarieven verschillen per kliniek. Over het algemeen rekenen de MHP klinieken tussen de 450 en 650 euro per zone. De meeste klinieken gaan uit van maximaal 6 zones. De duurst mogelijke micro haar pigmentatie behandeling kost bij de duurste kliniek ongeveer 5.000 euro. Meestal is er dan echter geen sprake van erfelijke haaruitval, maar van een haarziekte.

Vergelijk micro haar pigmentatie prijzen

Om te kunnen bepalen of een kliniek goede micro haar pigmentatie prijzen hanteert, kunt u de prijzen onder andere online vergelijken. Naast de normale tarieven hanteren sommige klinieken ook een korting in bepaalde situaties. Zo hanteert de MHP kliniek bijvoorbeeld last minute korting. Deze last minute korting kan veel geld schelen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze last minute korting? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u bespreken wat micro haar pigmentatie voor u kost.

Beste prijs kwaliteit verhouding voor micro haar pigmentatie

We begrijpen dat de vraag ‘wat kost micro haar pigmentatie’ een belangrijke vraag is. Deze vraag komt veel voor en is logisch, het is altijd verstandig om ook te kijken naar de prijs. Staar u echter niet blind op de prijs. Er zijn verschillende behandelaars die uiteenlopende prijzen bieden. In bepaalde situaties wordt echter het verkeerde pigment gebruikt en de verkeerde naalden. Hierdoor komt het regelmatig voor dat mensen zich verminkt voelen. Dit is natuurlijk een enorm probleem, omdat het meestal gaat om een kaal hoofd. U kunt dit gebied daarom niet achteraf camoufleren op een andere manier. Laat u daarom goed voorlichten. Lees u goed in en bereid u goed voor op de MHP behandeling. Op deze manier kunt u er zelf voor zorgen dat u tegen een scherpe prijs een mooi eindresultaat krijgt.

Gerelateerde keywords:

 • Wat kost micro haar pigmentatie?
 • Wat kost micro hair pigmentation?
 • Wat kost tricopigmentatie?
 • Wat kost scalp pigmentatie?
 • Wat kost een haar tattoo of haar tatoeage?
 • Wat kost MHP?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘wat kost micro haar pigmentatie’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.