Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie bij donkere huid of lichte huid

De vraag of micro haar pigmentatie bij donkere of bij lichte huid mogelijk is, is op voorhand vaak lastig te zeggen. Heeft u een lichte huid of juist een donkere huid? En welke haarkleur heeft u? Dit zijn allemaal factoren die belangrijk zijn. Deze factoren hebben invloed op het uiteindelijke resultaat. Om welke reden overweegt u een MHP behandeling? Er zijn namelijk verschillende toepassingsmogelijkheden. De meest toegepaste behandeling is MHP voor de shaven look. MHP kan echter ook worden toegepast bij littekens of als verdichting van het haar. Wanneer er wordt gekozen voor verdichting van het haar, heeft dit ongeveer dezelfde werking als Toppik. Een nadeel van Toppik is dat dit slechts tijdelijk werkt. Wanneer u in een flinke regenbui staat, wordt alle Toppik al snel uitgespoeld. Dit nadeel kent de micro haar pigmentatie behandeling uiteraard niet.

Micro haar pigmentatie bij donkere huid

Over het algemeen wordt micro haar pigmentatie bij donkere huid als erg mooi beschouwd. Dit kan onder andere komen, omdat gemillimeterd haar bij een donkere huid vaak erg mooi staat. Er zijn daarom veel mannen met een donkere huidkleur die kiezen voor micro haar pigmentatie. Bij een donkere huid is micro haar pigmentatie dus in de meeste gevallen zeer aan te raden.

Micro haar pigmentatie bij donkere huid.
Micro haar pigmentatie bij donkere huid.

Micro haar pigmentatie bij lichte huid

Er zijn ook veel mannen en vrouwen met een lichte huid die voor micro haar pigmentatie kiezen. Micro haar pigmentatie bij lichte huid wordt veel toegepast. Bij de meeste mensen is er dan echter wel sprake van een donkere haarkleur. Een lichte haarkleur is in bepaalde gevallen wel verschikt voor deze behandeling. Laat u zich hierover adviseren tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Micro haar pigmentatie lichte huid.
Micro haar pigmentatie lichte huid.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bij donkere huid of lichte huid
  • Micro hair pigmentation bij donkere huid of lichte huid
  • Tricopigmentatie bij donkere huid of lichte huid
  • Scalp pigmentatie bij donkere huid of lichte huid
  • Haar tattoo of haar tatoeage bij donkere huid of lichte huid
  • MHP bij donkere huid of lichte huid

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij donkere huid of lichte huid’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over micro haar pigmentatie.