Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg

Voor een mooi eindresultaat is de micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg van doorslaggevend belang. Het is zeer belangrijk dat u zich hier goed aan houdt. Het resultaat is namelijk niet alleen afhankelijk van de specialist, maar ook van u zelf. Indien u een optimaal MHP resultaat wilt, kunt u het advies in dit artikel goed opvolgen.

Wie is geschikt voor een MHP behandeling?

Er kunnen verschillende redenen zijn, waarom u een micro haar pigmentatie behandeling overweegt. Heeft u last van dunner wordend haar? Bent u al bijna helemaal kaal? Of heeft u een litteken op uw hoofd, welke zichtbaar is? In alle drie de gevallen kan een MHP behandeling uitkomst bieden. Net als bij een haartransplantatie is de voorzorg en nazorg van de micro haar pigmentatie behandeling belangrijk. Dit heeft namelijk invloed op het resultaat. Veel mensen vinden dit vanzelfsprekend voor een haartransplantatie, maar niet voor de MHP behandeling. De voorzorg en nazorg van een micro haar pigmentatie behandeling en haartransplantatie lijken in bepaalde opzichten op elkaar.

Micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg.
Micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg.

Micro haar pigmentatie voorzorg

Er zijn bepaalde zaken waar u voor de behandeling rekening mee dient te houden. Dit wordt ook wel de micro haar pigmentatie voorzorg genoemd. Net als bij een haartransplantatie wordt het afgeraden om minimaal een week voor de behandeling te roken of alcohol te drinken. Door alcohol wordt het bloed dunner, wat de behandeling niet ten goede komt. Daarnaast is het belangrijk dat u uw hoofdhuid niet van tevoren verbrand door bijvoorbeeld de zon.

Micro haar pigmentatie nazorg

Ook de micro haar pigmentatie nazorg is belangrijk om na te leven. De belangrijkste punten zijn als volgt:

  • Gebruik altijd een beschermingsfactor voor uw hoofd van minimaal 30, om uw hoofd tegen de zon te beschermen.
  • Smeer uw hoofd tot minimaal 5 dagen na de behandeling in met de producten die u mee krijgt.
  • Probeer direct na de behandeling geen fysieke inspanning te leveren. Probeer dan ook niet te zweten.

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunnen we u verder informeren over de micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg. Kiest u er liever voor om deze behandeling bijvoorbeeld in de vakantie te doen? Dan is dit mogelijk. Ook het ondergaan in bepaalde jaargetijden geniet mogelijk uw voorkeur. We kunnen uw wensen allemaal bespreken bij onze MHP kliniek.

Er zijn tegenwoordig talloze producten op de markt die pretenderen haaruitval te kunnen stabiliseren en soms zelfs hergroei te kunnen realiseren. De wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen voor erfelijke haaruitval bij mannen, zijn Finasteride en Minoxidil. Daarnaast is klinisch bewezen dat Ketaconazol shampoo (Revita shampoo bijvoorbeeld) en de laserkam ook een positieve bijdrage kunnen leveren wanneer deze producten worden gebruikt tegen haaruitval.

Wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen?

Minoxidil bestaat al erg lang en is over de jaren heen verder ontwikkeld. Zo zijn er verschillende producten die ongeveer hetzelfde werken en mogelijk zelfs beter werken. Voorbeelden zijn Nanoxidil en Aminexil. Van deze producten is klinisch bewezen dat ze werken.

Een wetenschappelijk onderzoek is zeer uitgebreid onderzoek dat meestal in verschillende fases wordt gedaan. Hierbij zijn een zeer groot aantal deelnemers van toepassing en het onderzoek duurt vaak meerdere jaren.

In de medische sfeer kan daarnaast sprake zijn van klinische studies. Wetenschappelijk onderzoek vindt in speciale instituties plaats, gebruikt een specifieke manier van aanpak, kent een specifieke manier van financiering, kent een specifieke vorm van verslaglegging en kent bepaalde waarden. Deze restricties gelden niet voor klinische studies.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg
  • Micro hair pigmentation voorzorg en nazorg
  • Tricopigmentatie voorzorg en nazorg
  • Scalp pigmentatie voorzorg en nazorg
  • Haar tattoo of haar tatoeage voorzorg en nazorg
  • MHP voorzorg en nazorg

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.