Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Er zijn eigenlijk twee termen voor micro haar pigmentatie wenkbrauwen. Dit wordt namelijk ook wel permanente make-up voor de wenkbrauwen genoemd. Er zijn verschillende redenen waarom zowel mannen als vrouwen hiervoor kiezen. Sommige vrouwen hebben bijvoorbeeld jarenlang hun wenkbrauwen geëpileerd. Hierdoor worden haren vaak in eerste instantie zwakker. Als hier nog langer mee wordt doorgegaan, kan dit uiteindelijk leiden tot permanente haaruitval. Er kunnen in dat geval voor twee dingen worden gekozen:

  • Micro haar pigmentatie wenkbrauwen / permanente make-up wenkbrauwen
  • Haartransplantatie wenkbrauwen

Micro haar pigmentatie wenkbrauwen of haartransplantatie wenkbrauwen?

We horen regelmatig dat er wordt getwijfeld tussen een haartransplantatie en MHP behandeling. Een haartransplantatie wordt over het algemeen gedaan in een haartransplantatie kliniek. Deze methode heeft als voordeel dat er weer haren zullen groeien bij de wenkbrauwen. Houd er rekening mee dat de getransplanteerde haren in eerste instantie uitvallen. Dit gebeurt meestal na ongeveer 2 weken. Na 3 tot 4 maanden gaan de haren weer groeien. Ongeveer 12 maanden na de haartransplantatie behandeling is het resultaat optimaal. De haren zullen dan vaak langer doorgroeien dan ‘normaal’ wenkbrauw haar. Het haar heeft namelijk nog de eigenschappen van het hoofdhaar. Na verloop van tijd neemt het getransplanteerde haar steeds meer de eigenschappen over van normaal wenkbrauw haar. Om deze reden moet het getransplanteerde haar vaak eerst worden bijgeknipt. Na verloop van tijd zal dit steeds minder nodig zijn.

Micro haar pigmentatie wenkbrauwen.
Micro haar pigmentatie wenkbrauwen.

Een belangrijk voordeel van micro haar pigmentatie wenkbrauwen is dat het direct resultaat geeft. Bovendien werkt micro haar pigmentatie in dit gebied ook goed voor verdichting. Deze behandeling heeft het mooiste effect, wanneer er nog wel haar groeit. Als het gebied volledig kaal is, is een combinatie met een haartransplantatie eventueel ook mogelijk.

Twijfelt u of deze behandeling iets voor u is? We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult. U kunt dan uw vragen stellen en wensen voorleggen. U krijgt daarnaast een beter beeld van het uiteindelijke micro haar pigmentatie resultaat bij de wenkbrauwen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen micro haar pigmentatie wenkbrauwen opvulling, ook wel voller maken van de wenkbrauwen genoemd. Het is echter ook mogelijk om met behulp van micro haar pigmentatie mooie wenkbrauwen te creëren. Indien iemand een haarziekte heeft en het hoofdhaar is verloren, is een haartransplantatie geen optie. Er is dan namelijk geen haar om te transplanteren. Daarom kiezen veel mensen met een haarziekte voor de MHP behandeling bij de wenkbrauwen.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie wenkbrauwen
  • Micro hair pigmentation wenkbrauwen
  • Tricopigmentatie wenkbrauwen
  • Scalp pigmentatie wenkbrauwen
  • Haar tattoo of haar tatoeage wenkbrauwen
  • MHP wenkbrauwen

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie wenkbrauwen’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.