Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Micro haar pigmentatie in de herfst of winter?

Omdat de MHP kliniek een zeer populaire kliniek is voor de micro haar pigmentatie behandeling, hanteren wij vaak een wachtlijst van enkele maanden. Van sommige ingrepen is het bekend dat deze beter in de winter kunnen worden ondergaan. Overweegt u micro haar pigmentatie in de winter? Veel mensen vinden het prettig om deze behandeling in de herfst, winter of in de lente te ondergaan. Na de micro haar pigmentatie behandeling moet u namelijk een aantal weken de zon zo veel mogelijk vermijden. Aangezien wij in Nederland na de zomer vaak weinig zonuren hebben, is de micro haar pigmentatie behandeling uitermate geschikt in de winter. Ook het voorjaar is een populair moment om de behandeling te ondergaan.

Cosmetische behandelingen in de herfst of winter

Het is algemeen bekend dat er extra veel mensen in de decembermaand kiezen voor een cosmetische behandeling. Dit heeft verschillende redenen. De belangrijkste reden is wellicht dat veel mensen dan vrij zijn. Daarnaast wilt iedereen er natuurlijk piekfijn uitzien tijdens de kerstbrunch, kerstborrel of andere gelegenheid tijdens Kerstmis.

Houd er rekening mee dat het daarom in deze maanden extra druk kan zijn en dat u daarom langer moet wachten om een behandeling in te kunnen plannen. Mocht u bij de MHP kliniek een behandeling willen inplannen in de herfst of winter, wees er dan snel bij!

Micro haar pigmentatie in de winter of een ander jaargetijde?

Micro haar pigmentatie kan in diverse jaargetijden worden uitgevoerd. De herfst en de winter is voor veel mensen vaak een prettige periode, omdat er dan geen rekening hoeft te worden gehouden met de zon. Micro haar pigmentatie in de zomer kan natuurlijk ook worden gedaan, maar dan moet er wel rekening worden gehouden met zonbescherming. Het is goed om dan zo veel mogelijk uit de zon te blijven. Wanneer u toch in de zon gaat, moet u er voor zorgen dat er altijd minimaal factor 30 op het behandelde gebied wordt gesmeerd.

Voordelen van een micro haar pigmentatie behandeling in de herfst of winter

Het heeft diverse voordelen als je kiest voor een MHP behandeling in de herfst of winter. Het belangrijkste voordeel is dat je dan geen rekening hoeft te houden met de zon en schadelijke UV-straling kort na de behandeling. Er wordt namelijk geadviseerd om iedere keer tot 4 weken na de behandeling de zon zoveel mogelijk te ontzien. Als u kiest voor een behandeling van oktober t/m april, hoeft u hier uiteraard minder rekening mee te houden. Het is bij ons mogelijk om een afspraak al een aantal maanden van tevoren vast te leggen. Houd er rekening mee dat er 3 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Wanneer u bijvoorbeeld de eerste behandeling doet in augustus, is het mogelijk dat pas in oktober de laatste behandeling wordt afgerond.

De nadelen van micro haar pigmentatie in de herfst of winter zijn lastig te benoemen. Wat wellicht als een nadeel kan worden ervaren, is dat er langer op een behandeling wordt gewacht als het later in het jaar wordt ingepland.

Alternatieven voor micro haar pigmentatie in het najaar

Er bestaan verschillende alternatieven die u wellicht overweegt voor micro haar pigmentatie in het najaar. Denk hierbij onder andere aan de haartransplantatie behandeling of een haarwerk. Daarnaast bestaan er ook nog diverse haargroeimiddelen waarvan bekend is dat het haaruitval in sommige gevallen kan verminderen. Let op dat de diverse haargroeimiddelen vaak wel bepaalde bijwerkingen kunnen hebben. Maak daarom altijd een afweging van de voor- en nadelen van de behandeling die u overweegt. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken. Omdat wij verstand hebben van alle behandelingen tegen haaruitval, kunnen we u hier professioneel over voorlichten.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie in de winter?
  • Micro hair pigmentation in de winter?
  • Tricopigmentatie in de winter?
  • Scalp pigmentatie in de winter?
  • Haar tattoo in de winter of haar tatoeage in de winter?
  • MHP in de winter?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in de winter’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.