Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Micro haar pigmentatie ingezoomd / close-up.

Als de MHP behandeling goed wordt uitgevoerd, kunnen echte haarstoppels tot bijna 100% worden nagebootst. Regelmatig zien zelfs bijvoorbeeld kappers niet dat onze cliënten zijn behandeld. Omdat er zo veel vragen worden ontvangen over hoe micro haar pigmentatie er nu precies uit ziet, hebben we voor u een speciale foto gemaakt. Naast deze foto is er ook op een gedeelte van het behandelde gebied maar liefst 25 keer ingezoomd. Op deze manier kunt u een goed beeld krijgen van hoe deze behandeling er van dichtbij uitziet.

Micro haar pigmentatie ingezoomd / close-up.
Micro haar pigmentatie ingezoomd / close-up.

Micro haar pigmentatie ingezoomd / Micro haar pigmentatie close-up

Het is dus mogelijk dat u al een aantal keer eerder een mooi resultaat heeft gezien van een micro haar pigmentatie behandeling, zonder dat u wist dat iemand deze innovatieve behandeling heeft ondergaan. We raden aan om u altijd goed in te lezen over de behandeling, zodat u precies op de hoogte bent over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Kies daarom altijd voor een ervaren en betrouwbare specialist.

Het is ook mogelijk om iemand te ontmoeten die een behandeling bij de MHP kliniek heeft ondergaan. Op deze manier kunt u dus zien hoe het resultaat er in het echt uit ziet. U kunt bovendien van dichtbij bekijken dat het resultaat vrijwel niet van echte haarstoppels te onderscheiden is.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie ingezoomd / close-up
  • Micro hair pigmentation ingezoomd / close-up
  • Tricopigmentatie ingezoomd / close-up
  • Scalp pigmentatie ingezoomd / close-up
  • Haar tattoo, haar tatoeage  ingezoomd / close-up
  • MHP ingezoomd / close-up

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie ingezoomd / close-up’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.