Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie wordt gezien als een niet chirurgische ingreep. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een haartransplantatie. Bij een haartransplantatie wordt niet alleen de bovenkant van het hoofd behandeld. Ook bijvoorbeeld de baard en de snor zijn hiervoor geschikt. Dit wordt ook wel een zogenaamde baardtransplantatie of snortransplantatie genoemd. Micro haar pigmentatie baard en snor komt niet vaak voor, maar is in principe wel mogelijk. Overweegt u een dergelijke gebied met micro haar pigmentatie te behandelen? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden.

Micro haar pigmentatie baard of snor?
Micro haar pigmentatie baard of snor?

Micro haar pigmentatie baard en snor geschikt?

Overweegt u uw baard of snor met micro haar pigmentatie te behandelen? Een reden hiervan kan zijn dat u zogenaamde gaten in dit gebied heeft of dat er vrijwel geen haargroei is op deze plekken. Een micro haar pigmentatie behandeling in dit gebied kan een mooi resultaat geven. Net als op het hoofd ontstaat dan de ‘shaven look’. Houd er echter rekening mee dat het hebben van een baard vaak gevoelig is van trends. Momenteel zien we veel mensen over straat lopen met een flinke baard en/of snor. 10 jaar geleden had echter bijna niemand een baard of snor. Wanneer we verder terug kijken, zien we juist weer wel mensen die hun baard en snor lieten staan.

Baard en snor afhankelijk van trends

Bedenkt u zich daarom goed wat u wilt. U kunt eventueel kiezen voor een tijdelijk pigment, zodat dit na verloop van tijd vervaagt. Er zijn online weinig micro haar pigmentatie baard en snor ervaringen te vinden. Deze behandeling wordt dan ook weinig toegepast. Mocht u geïnteresseerd zijn in een dergelijke behandeling, dan nodigen we u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie baard en snor
  • Micro hair pigmentation baard en snor
  • Tricopigmentatie baard en snor
  • Scalp pigmentatie baard en snor
  • Haar tattoo of haar tatoeage baard en snor
  • MHP baard en snor

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie baard en snor’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.