Blog

Micro haar pigmentatie op afbetaling

Geplaatst door:

Wanneer u last krijgt van haaruitval, zijn er verschillende zaken die u kunt doen. De meest gangbare behandelingen zijn:

 • Micro haar pigmentatie
 • Haartransplantatie
 • Haargroeimiddelen
 • Haarwerk of pruik

Bovengenoemde behandelingen zijn vaak behoorlijk aan de prijs. Een micro haar pigmentatie op afbetaling is daarom vaak erg populair. Er zijn hierbij een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. In dit artikel wordt besproken wanneer het wel of juist niet verstandig is om de micro haar pigmentatie behandeling op afbetaling te doen.

Micro haar pigmentatie op afbetaling.

Micro haar pigmentatie op afbetaling.

Waar kan ik een micro haar pigmentatie op afbetaling vinden?

Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om micro haar pigmentatie op afbetaling te doen. Dit kan in de meeste gevallen worden geregeld via onze kliniek. Wij werken samen met verschillende kredietverstrekkers. Zij zullen beoordelen of u hiervoor krediet krijgt. Let op dat een lening vaak duurder is dan wanneer u de behandeling in één keer betaalt. Bij MHP op afbetaling moet u rekenen op kleine extra kosten.

Hoe ziet micro haar pigmentatie op afbetaling er uit?

Of  u nu een micro haar pigmentatie of een haartransplantatie op afbetaling wilt, er zijn verschillende manieren om dit te doen. Sommige kredietverstrekkers vragen om een aanbetaling. In sommige gevallen is dit echter niet noodzakelijk. U spreekt dan een bepaalde termijn af om het bedrag terug te betalen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen over 12 maanden, 24 maanden of 36 maanden. Dit hangt onder andere van uw voorkeur af en het bedrag dat u maximaal per maand kunt betalen.

Wanneer is MHP op afbetaling verstandig?

Heeft u een vaste baan en houdt u iedere maand wat geld over? Dan kunt u overwegen voor een micro haar pigmentatie behandeling een lening af te sluiten. U kunt er dan namelijk van uit gaan dat u dit extra bedrag komende tijd kunt betalen.

Wanneer is MHP op afbetaling onverstandig?

In bepaalde gevallen is micro haar pigmentatie op afbetaling niet verstandig. Heeft u bijvoorbeeld al schulden? Dan is het niet verstandig uzelf nog meer in de schulden te steken. Het is ook mogelijk dat u geen vaste baan heeft of helemaal geen baan heeft. Indien dit het geval is, blijft het altijd een risico om geld te lenen voor de MHP behandeling. Wanneer u niet langer aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen, kan dit namelijk behoorlijke problemen opleveren. De kredietverstrekker kan echter over het algemeen een goede inschatting voor u maken of het verstandig of onverstandig is.

Gerelateerde keywords:

 • Micro haar pigmentatie op afbetaling
 • Micro hair pigmentation op afbetaling
 • Tricopigmentatie op afbetaling
 • Scalp pigmentatie op afbetaling
 • Haar tattoo of haar tatoeage op afbetaling
 • MHP op afbetaling

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie op afbetaling’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (www.haarstichting.nl - Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.
  Related Posts
 • No related posts found.