Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Micro haar pigmentatie open dag.

Wij organiseren regelmatig een micro haar pigmentatie open dag. Wilt u een dergelijke dag bijwonen? U kunt hier langskomen op afspraak. We vragen u uw gegevens via het contactformulier achter te laten. De koffie en thee staan voor u klaar.

Micro haar pigmentatie open dag 2016

In 2016 zullen er helaas verder geen micro haar pigmentatie open dagen plaatsvinden. Mocht u toch meer willen weten over de micro haar pigmentatie behandeling en de mogelijkheden bij u? Dan kunt u altijd op consult komen. De vragen die u heeft, kunt u dan stellen aan één van de micro haar pigmentatie specialisten.

Micro haar pigmentatie open dagen 2017

In 2017 zullen er weer verschillende micro haar pigmentatie open dagen plaatsvinden. We zullen u via deze pagina op de hoogte houden van de exacte data. Om dergelijke dagen voor iedereen toegankelijk te houden, organiseren wij onze micro haar pigmentatie open dag altijd in het weekend.

Tijdens dergelijke open dagen zijn altijd een groot aantal specialisten op het gebied van micro haar pigmentatie aanwezig. Daarnaast kan er ook advies worden gegeven over verschillende andere onderwerpen:

  • Haargroeimiddelen
  • Haarwerken en pruiken
  • Haartransplantatie

We vinden het belangrijk dat er kennis in huis is over bovenstaande onderwerpen. Daarnaast zijn wij ervaringsdeskundigen op het gebied van micro haar pigmentatie en de andere behandelingen tegen haaruitval. Dankzij deze kennis en ervaring kunnen we u optimaal adviseren en helpen. Eerlijk advies staat voorop. Wij werken als MHP kliniek samen met verschillende haartransplantatie klinieken, haarwerkspecialisten en dermatologen. We kunnen u dus ook eventueel doorverwijzen naar een specialist op een ander vlak.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie open dag
  • Micro hair pigmentation open dag
  • Tricopigmentatie open dag
  • Scalp pigmentatie open dag
  • Haar tattoo of haar tatoeage open dag
  • MHP open dag

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie open dag’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.