Blog

Micro haar pigmentatie complicaties of fouten

Geplaatst door:

Helaas kunnen er bij iedere ingreep complicaties optreden. Micro haar pigmentatie complicaties ontstaan zelden, maar er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Dit gaat niet alleen over de mogelijke complicaties bij micro haar pigmentatie. Dit gaat ook over de mogelijke micro haar pigmentatie fouten die gemaakt kunnen worden.

Micro haar pigmentatie complicaties of fouten.

Micro haar pigmentatie complicaties of fouten.

Mogelijke micro haar pigmentatie complicaties

De kans op complicaties bij een micro haar pigmentatie behandeling zijn veel kleiner dan bij bijvoorbeeld een borstvergroting. Bij een borstvergroting worden regelmatig complicaties gemeld. Bij een MHP behandeling gebeurt dit zelden. De MHP complicaties die zich kunnen voordoen, zijn als volgt:

 • U kunt allergisch zijn voor de pigmenten die gebruikt worden. Er wordt tijdens een consult altijd gevraagd of u dergelijke allergieën heeft. Dit kan eventueel worden vastgesteld tijdens een proefstukje, om te kijken hoe uw huid hierop reageert.
 • Bij sommige mensen wordt een verdovende crème gebruikt. Voor deze crème zijn sommige mensen allergisch.
 • De MHP behandeling wordt gedaan met een naald, net als bij een tatoeage apparaat. Deze naald is weliswaar veel dunner, maar sommige mensen kunnen niet tegen naalden. De reden hiervan is meestal dat ze het eng vinden.

Micro haar pigmentatie fouten

Er treden dus niet vaak micro haar pigmentatie complicaties op. Het gebeurt echter wel soms dat er micro haar pigmentatie fouten optreden. Dit komt vaak door onkunde van de kliniek. De meest voorkomende fouten die bij micro haar pigmentatie op kunnen treden:

 • Verkeerde pigmenten worden gebruikt. Bij verkeerde pigmenten kan er later kleurverschil optreden.
 • Er wordt een onnatuurlijke haarlijn gezet.
 • De eigen stoppels gaan niet mooi over de in MHP haar stoppels.
 • De verkeerde kleuren worden gebruikt, waardoor het er onnatuurlijk uit ziet.

Gerelateerde keywords:

 • Micro haar pigmentatie complicaties of fouten
 • Micro hair pigmentation complicaties of fouten
 • Tricopigmentatie complicaties of fouten
 • Scalp pigmentatie complicaties of fouten
 • Haar tattoo of haar tatoeage complicaties of fouten
 • MHP complicaties of fouten

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie complicaties of fouten’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (www.haarstichting.nl - Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.
  Related Posts
 • No related posts found.