Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bent u op zoek naar de beste micro haar pigmentatie kliniek? De MHP kliniek in Den Haag en Wormerveer is een ervaren kliniek, met als specialisatie micro haar pigmentatie. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen zij de mooiste micro haar pigmentatie resultaten garanderen. Voordat u een keuze kunt maken voor een specifieke kliniek, is het belangrijk dat u weet hoe de MHP behandeling precies in zijn werk gaat. Ook de voor- en nadelen van deze behandeling zijn belangrijk om in uw achterhoofd te houden.

Voor- en nadelen van een MHP behandeling bij een MHP kliniek

De micro haar pigmentatie behandeling heeft verschillende voor- en nadelen. Het is belangrijk dat u zich goed beseft dat bij een micro haar pigmentatie behandeling haarstoppels worden nagebootst. De nagebootste haarstoppels kunnen dus helaas niet groeien. Deze behandeling geeft daarom het mooiste effect als u kiest voor de geschoren look. Dit wordt ook wel de shaven look genoemd. U houdt het haar dan heel kort, bij voorkeur zelfs minder dan 1 millimeter lang. Op deze manier kunnen de nagebootste stoppels namelijk heel mooi in uw eigen haar overlopen. Hierdoor ziet het resultaat er heel natuurlijk uit.

Wat een voordeel is van de MHP behandeling, is dat in principe iedereen hiervoor in aanmerking komt. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de haartransplantatie behandeling. Bij een haartransplantatie is het namelijk van essentieel belang dat u beschikt over voldoende donorhaar om de kalende plekken mooi mee op te vullen. Als er niet voldoende donorhaar beschikbaar is, zal het haar altijd dun blijven en ziet het resultaat er vaak niet mooi en onnatuurlijk uit. Denk daarom altijd goed na over het ondergaan van een haartransplantatie. Ga bij minimaal 2 klinieken op consult, zodat u het advies kunt vergelijken.

MHP behandeling bij welke kliniek?

Er bestaan in Nederland inmiddels zo’n 10 klinieken die zich hebben gespecialiseerd in de micro haar pigmentatie behandeling. Let op dat het kwaliteitsverschil enorm kan zijn. Door de verschillende pigmenten, technieken en apparatuur die gebruikt wordt, kunnen de resultaten enorm uiteen lopen. De MHP kliniek die behandelt in Den Haag kan zich onder de beste MHP klinieken van Nederland en België beschouwen.

Maak altijd een bewuste keuze als u een MHP behandeling overweegt. Micro haar pigmentatie is namelijk een specialistische behandeling, waarbij het belangrijk is dat u hier goed over nadenkt. Let op dat goedkoop kan uitpakken als duurkoop. Verschillende klinieken voldoen namelijk niet aan de benodigde ervaring en kwaliteit.

Gerelateerde keywords:

  • Beste micro haar pigmentatie kliniek
  • Beste micro hair pigmentation kliniek
  • Beste tricopigmentatie kliniek
  • Beste scalp pigmentatie kliniek
  • Beste haar tattoo of haar tatoeage kliniek
  • Beste MHP kliniek

Micro haar pigmentatie kliniek of haartransplantatie kliniek?

Wanneer u twijfelt tussen een micro haar pigmentatie kliniek en een haartransplantatie kliniek, is het vaak verstandig om gewoon bij minimaal 2 klinieken op consult te gaan. U kunt dan tijdens het consult afwachten wat er precies wordt geadviseerd over de behandelingen, wat de mogelijkheden zijn en bij welke specialist u zich het prettigste voelt. Vraag ook altijd een uitgebreide offerte aan, zodat u de prijzen van de verschillende klinieken en behandelingen goed met elkaar kunt vergelijken.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘beste micro haar pigmentatie kliniek’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.