Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hoopt u aanspraak te maken op een micro haar pigmentatie vergoeding? Dankzij een vergoeding op deze behandeling is het namelijk in bepaalde gevallen mogelijk om flink op de kosten te besparen. Er zijn verschillende manieren om te achterhalen of het mogelijk is om deze micro haar pigmentatie behandeling (gedeeltelijk) vergoed te krijgen.

Komt u in aanspraak voor een micro haar pigmentatie vergoeding?

Een micro haar pigmentatie behandeling kost gemiddeld tussen de 590 en 2.295 euro. Dit is een behoorlijke investering. De kosten voor de MHP behandeling zijn lager dan bijvoorbeeld een haartransplantatie, maar het blijft een fikse investering. We krijgen dan ook regelmatig de vraag of het mogelijk is de behandeling in termijnen te betalen. Dit is vaak wel mogelijk. Daarnaast wordt de vraag regelmatig gesteld of de micro haar pigmentatie behandeling aftrekbaar is voor de belasting. Dit is meestal niet zo. De laatste vraag die vaak gesteld wordt, is of het mogelijk is om in aanmerking te komen voor een micro haar pigmentatie vergoeding.

Micro haar pigmentatie vergoeding.
Micro haar pigmentatie vergoeding.

Dit is meestal erg lastig. Het is verstandig dit altijd eerst uitgebreid te overleggen met uw zorgverzekeraar. Over het algemeen gelden de zelfde regels binnen de verschillende zorgverzekeraars. U hoeft dus wat dat betreft niet snel over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, voor een eventuele micro haar pigmentatie vergoeding. Dergelijke micro haar pigmentatie vergoedingen zijn meestal alleen mogelijk na een ziekte of een ongeluk. Heeft u bijvoorbeeld een litteken opgelopen, als gevolg van een ongeluk? Dan kunt u met de zorgverzekeraar overleggen of de behandeling in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed kan worden.

Houd er echter rekening mee dat de kans op een vergoeding van een micro haar pigmentatie behandeling relatief klein is. Dit geldt tegenwoordig voor vrijwel alle cosmetische behandelingen.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie vergoeding
  • Micro hair pigmentation vergoeding
  • Tricopigmentatie vergoeding
  • Scalp pigmentatie vergoeding
  • Haar tattoo of haar tatoeage vergoeding
  • MHP vergoeding

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie vergoeding’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.