Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Micro haar pigmentatie bij blond haar of licht grijs haar?

Micro haar pigmentatie bij blond haar of licht grijs haar, wist u dat dat ook mogelijk was? Er wordt dan vaak voor gekozen om het haar bovenop iets donkerder te laten ogen. Het haar zal aan de achterkant en de zijkanten van het hoofd wel mooi overlopen in het eigen haar. Er wordt een mooi, natuurlijk verloop gemaakt.

Micro haar pigmentatie bij blond haar of licht grijs haar

Heeft u zelf blond haar of licht grijs haar en overweegt u een micro haar pigmentatie behandeling? Het is mogelijk om foto’s op te sturen en op basis hiervan een prijsindicatie te ontvangen en advies over de mogelijkheden van deze behandeling. Let op dat er altijd 3 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Het is voor de behandeling belangrijk dat u geen alcohol drinkt en dat u zich goed houdt aan de voor- en nazorg.

Micro haar pigmentatie of andere behandeling?

Er bestaan natuurlijk diverse behandelingen tegen haaruitval. Twijfelt u tussen verschillende behandelingen tegen haaruitval? Wij hebben uitgebreide kennis over haartransplantatie, micro haar pigmentatie, haargroeimiddelen en haarwerken. We kunnen u daarom kundig en eerlijk advies geven over de verschillende mogelijkheden om iets te doen tegen haaruitval. Het is mogelijk om langs te komen voor een gratis en vrijblijvend consult.

In sommige gevallen is het mogelijk om een haartransplantatie en micro haar pigmentatie behandeling met elkaar te combineren. Dit is zeker het geval als u van plan bent het haar eventueel ook weer wat te laten groeien na de behandelingen tegen haaruitval. Twijfelt u over de mogelijkheden? We kunnen advies geven over alle behandelingen tegen haaruitval en ook over de combinatie van de verschillende ingrepen.

Wanneer u kiest voor micro haar pigmentatie als u blond haar heeft, is het mogelijk om de bovenkant van het hoofd iets donkerder te maken dan de stoppels aan de zijkanten van het hoofd. Overleg altijd met de behandelaar wat de mogelijkheden zijn op dit gebied.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bij blond haar?
  • Micro hair pigmentation bij blond haar?
  • Tricopigmentatie bij blond haar?
  • Scalp pigmentatie bij blond haar?
  • Haar tattoo bij blond haar of haar tatoeage bij blond haar?
  • MHP bij blond haar?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij blond haar’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.