Blog

Micro haar pigmentatie bij haarziekte

Geplaatst door:

Er bestaan tientallen haarziektes. Micro haar pigmentatie bij haarziekte is een behandeling die in bepaalde gevallen kan worden toegepast. Indien u dit overweegt, zijn er echter wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Om te beginnen is het belangrijk dat er wordt vastgesteld om welke haarziekte het precies gaat. Veel mensen weten hiervoor niet de juiste kanalen te vinden. Hoe u dit normaal gesproken het beste kunt doen, is als volgt: Maak een afspraak met uw huisarts. Laat u vervolgens via de huisarts door verwijzen naar een dermatoloog. Het is belangrijk dat deze dermatoloog gespecialiseerd is in dit onderwerp. Vervolgens wordt duidelijk om welke haarziekte het gaat en kunt u een bepaald behandeltraject volgen. Een nadeel van de meeste haarziektes is echter dat deze slecht te behandelen zijn.

Micro haar pigmentatie bij haarziekte alopecia areata

Heeft u alopecia areata en denkt u er over na om een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan? Bij alopecia areata wordt vaak een vuistregel gebruikt. Indien iemand hier last van krijgt, verdwijnen de kale plekken in 70% van de gevallen vanzelf weer. Mochten deze kale plekken na 1 jaar nog aanhouden, dan is de kans 70% dat dit zo zal blijven. Wilt u deze kale plekken laten behandelen met micro haar pigmentatie? Dan is het belangrijk dat de kale plekken niet langer groter of kleiner worden. De kale plekken kunnen daarnaast ook uitbreiden of van plek veranderen. Het blijft daarom altijd een risico om micro haar pigmentatie bij haarziekte toe te passen. Toch zijn er mensen die hier wel voor kiezen, onder andere als ze helemaal kaal zijn, door bijvoorbeeld alopecia areata universalis.

Micro haar pigmentatie bij haarziekte.

Micro haar pigmentatie bij haarziekte.

Twijfelt u over micro haar pigmentatie bij haarziekte(s)? Dan raden we u aan dit eerst te bespreken met uw behandelend arts. In samenspraak kunt u ervoor kiezen de MHP behandeling te ondergaan. Er zijn hele mooie resultaten bekend. We nodigen u dan ook graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bij haarziekte
  • Micro hair pigmentation bij haarziekte
  • Tricopigmentatie bij haarziekte
  • Scalp pigmentatie bij haarziekte
  • Haar tattoo of haar tatoeage bij haarziekte
  • MHP bij haarziekte

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij haarziekte’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over micro haar pigmentatie.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (www.haarstichting.nl - Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.
  Related Posts
  • No related posts found.