Blog

Micro haar pigmentatie bij donker haar of licht haar

Geplaatst door:

Helaas is niet iedereen geschikt voor micro haar pigmentatie behandeling. Micro haar pigmentatie bij donker of licht haar is in principe beiden mogelijk. Houd er echter wel rekening mee dat micro haar pigmentatie bij licht haar vaak wel lastiger is. Het is namelijk wel nodig dat er op de plekken waar u geen MHP laat doen, ook stoppels te zien moeten zijn. Tijdens een consult is het beste te zeggen of u hier wel of niet voor in aanmerking komt. Om toch een beter beeld hiervan te krijgen, voordat u op consult gaat, hebben we een aantal zaken voor u op een rijtje gezet. Op deze manier kunt u een beter beeld krijgen van de mogelijkheden. Daarnaast krijgt u natuurlijk ook een beter beeld van de onmogelijkheden.

Micro haar pigmentatie bij donker haar?

Micro haar pigmentatie bij donker haar geeft vaak het mooiste resultaat. Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat er wordt verstaan onder ‘donker haar’. Donker haar is vanaf bruin tot zwart. Bij donker blond haar zijn er vaak ook goed haar stoppels te zien, waardoor dit toch een mooi resultaat kan geven.

Micro haar pigmentatie bij donker haar?

Micro haar pigmentatie bij donker haar?

Micro haar pigmentatie bij licht haar?

Het is ook mogelijk om micro haar pigmentatie bij licht haar toe te passen. Houd er rekening mee dat dit soms wel meer tijd en expertise vereist. Er moet goed worden gekeken naar het pigment dat bij uw eigen haar past. In overleg met de specialist kan dan worden bepaald wat er mogelijk is. Er kunnen verschillende voorbeelden worden voorgelegd, om een beter beeld te krijgen van het mogelijke resultaat.

Micro haar pigmentatie bij licht haar?

Micro haar pigmentatie bij licht haar?

Bent u geschikt voor micro haar pigmentatie?

Of u geschikt bent voor een micro haar pigmentatie behandeling, bespreken we graag tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Op deze manier krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden. Micro haar pigmentatie bij licht haar en bij donker haar is in principe beiden mogelijk.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bij donker haar of licht haar
  • Micro hair pigmentation bij donker haar of licht haar
  • Tricopigmentatie bij donker haar of licht haar
  • Scalp pigmentatie bij donker haar of licht haar
  • Haar tattoo of haar tatoeage bij donker haar of licht haar
  • MHP bij donker haar of licht haar

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij donker haar of licht haar’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over micro haar pigmentatie.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (www.haarstichting.nl - Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.
  Related Posts
  • No related posts found.