Behandelingen tegen haaruitval

Geplaatst door:

 

Helaas krijgen jaarlijks miljoenen mensen te maken tegen haaruitval. Omdat er inmiddels veel verschillende behandelingen tegen haaruitval bestaan, kunnen we ons voorstellen dat het moeilijk is om een keuze te maken. Om deze reden is het belangrijk dat u zich goed inleest in het onderwerp. Door u te verdiepen in de verschillende behandelingen die haaruitval kunnen verhelpen, is het voor u eenvoudiger om een weloverwogen keuze te maken.

Behandelingen tegen haaruitval: Micro haar pigmentatie of haartransplantatie?

De meest uitgevoerde behandelingen tegen haaruitval zijn micro haar pigmentatie en haartransplantatie. Jaarlijks kiezen naar schatting ongeveer 10.000 Nederlanders voor één van deze twee behandelingen. De micro haar pigmentatie behandeling is vooral afgelopen jaren in opmars. Deze behandeling is in vergelijking met de haartransplantatie behandeling nog relatief nieuw. De MHP behandeling bestaat namelijk ongeveer 10 jaar. De haartransplantatie behandeling wordt al ruim 50 jaar uitgevoerd. In deze 50 jaar is deze behandeling sterk ontwikkeld. Tegenwoordig is het mogelijk om de haren één voor één te transplanteren. Hierdoor blijven er nauwelijks littekens achter. Houd er echter rekening mee dat niet iedereen voor een haartransplantatie in aanmerking komt. Als u hier niet voor in aanmerking komt, kunt u vaak wel kiezen voor een micro haar pigmentatie behandeling.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie als behandeling tegen haaruitval?
  • Micro hair pigmentation als behandeling tegen haaruitval?
  • Tricopigmentatie als als behandeling tegen haaruitval?
  • Scalp pigmentatie als als behandeling tegen haaruitval?
  • Haar tattoo als behandeling tegen haaruitval of haar tatoeage als als behandeling tegen haaruitval?
  • MHP als behandeling tegen haaruitval?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘behandelingen tegen haaruitval’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.