Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
MHP behandeling in de zomer.

De zomer komt er weer aan! Gedurende het hele jaar is het mogelijk om een MHP behandeling te ondergaan. Maar er zijn verschillende zaken waar u rekening mee dient te houden als u kiest voor een MHP behandeling in de zomer. MHP staat voor micro haar pigmentatie. Steeds meer mensen kiezen hiervoor in plaats van een haartransplantatie behandeling. Waar moet u precies rekening mee houden als u een MHP behandeling in de zomer periode overweegt?

Voorkom zweten direct na de MHP behandeling

Het is belangrijk dat u direct na de MHP behandeling voorkomt dat u gaat zweten. Omdat het pigment kort daarvoor is ingebracht, is het belangrijk dat u niet zweet. Hierdoor is het namelijk mogelijk dat het pigment minder goed blijft zitten. Om deze reden wordt aangeraden om niet te sporten na uw behandeling. Door dergelijke inspanningen is het namelijk mogelijk dat u meer gaat transpireren op het hoofd.

Voorkom blootstelling aan de zon direct na de MHP behandeling

Het is natuurlijk altijd belangrijk dat u zich goed beschermt tegen de zon. Wanneer de hoofdhuid landurig aan de zon wordt blootgesteld, zonder u hier goed tegen te beschermen, bestaat de kans op problemen met de hoofdhuid. Direct na de MHP behandeling is het helemaal belangrijk dat u zich goed beschermt tegen de zon. Probeert direct zonlicht zo veel mogelijk te vermijden. Lukt dit niet? Smeer u dan goed in met factor 50. Meer weten over dit onderwerp? Op de website van de Haarstichting vindt u ook veel informatie over micro haar pigmentatie.

MHP behandeling in de zomer is erg populair

De MHP behandeling in de zomer is een populaire periode om de behandeling te ondergaan. Veel mensen vinden het prettig om een micro haar pigmentatie behandeling of haartransplantatie te ondergaan in de zomer. Overweegt u dit ook? Informeer bij ons naar de voorwaarden en houd rekening met de eerder genoemde zaken.

Behandeling inplannen?

Als u een micro haar pigmentatie behandeling in de zomer overweegt, raden we u aan er snel bij te zijn. Wij hanteren namelijk een wachtlijst, in verband met de grote hoeveelheid aanvragen. U kunt eenvoudig via het contactformulier een aanvraag indienen voor een consult of behandeling.

Ook wanneer u een haartransplantatie in de zomer wilt inplannen, moet u onder andere rekening houden met de zon. Het is namelijk heel belangrijk dat de hoofdhuid niet verbrand. Door de haartransplantatie is de huid bovendien kwetsbaarder. Probeer de zon daarom zo veel mogelijk te vermijden. Lukt dit echt niet? Zorg er dan voor dat u een pet draagt of uw hoofdhuid goed beschermt met een hoge SPF.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie in de zomer?
  • Micro hair pigmentation in de zomer?
  • Tricopigmentatie in de zomer?
  • Scalp pigmentatie in de zomer?
  • Haar tattoo of haar tatoeage in de zomer?
  • MHP in de zomer?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in de zomer’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.