Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Micro haar pigmentatie behandeling sporten.

Nadat u een micro haar pigmentatie behandeling heeft ondergaan, is fysieke arbeid de eerste paar dagen niet verstandig. Mag u na de micro haar pigmentatie behandeling sporten? Dit wordt de eerste drie dagen na de behandeling meestal afgeraden. De reden hiervan is dat het belangrijk is dat u niet zweet direct na de behandeling. Het ingebrachte pigment kan daardoor namelijk uit de huid worden gezweet. Dit komt het uiteindelijk MHP resultaat niet ten goede.

Is na een micro haar pigmentatie behandeling sporten toegestaan?

Zowel u als de specialist die u wilt behandelen, willen een optimaal eindresultaat. Om een optimaal eindresultaat te krijgen, moet u de voorzorg en nazorg goed volgen. Deze voorzorg en nazorg instructies zijn dus belangrijk om altijd na te leven.

Er bestaan een groot aantal verschillende sporten. Net als bij een haartransplantatie zijn bepaalde sporten eerder toegestaan. Bij een haartransplantatie worden contactsporten tot minimaal een maand na de behandeling afgeraden. Contactsporten zijn onder andere kickboksen en voetballen. Hierbij kunnen de grafts die getransplanteerd zijn bij een haartransplantatie namelijk beschadigen. Wilt u fietsen of hardlopen? Dan is dit bij een haartransplantatie vaak na een week al toegestaan. In sommige gevallen kan het zelfs eerder. Het is echter van essentieel belang dat u dan niet gaat zweten.

Na een micro haar pigmentatie behandeling buiten sporten

Sport u buiten? Na een micro haar pigmentatie behandeling sporten is al vrij snel toegestaan. Meestal kan dit al weer na drie dagen. Indien u buiten wilt sporten, moet u zich wel altijd goed beschermen tegen de zon. De UV straling van de zon kan namelijk het resultaat sneller laten vervagen na een MHP behandeling.

Wij verstrekken uitgebreide voorzorg en nazorg instructies, wanneer u er voor kiest een behandeling bij ons te ondergaan. Hierin wordt ook informatie gegeven over sport, alcoholgebruik, roken en een aantal andere zaken. Mocht u hier al eerder vragen over hebben, dan kunt u deze ook voorleggen tijdens een gratis en vrijblijvend consult in onze MHP kliniek.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie sporten
  • Micro hair pigmentation sporten
  • Tricopigmentatie sporten
  • Scalp pigmentatie sporten
  • Haar tattoo of haar tatoeage sporten
  • MHP sporten

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst over ‘micro haar pigmentatie sporten’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.