Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Steeds meer mensen lopen over straat met prachtig gemillimeterd haar. Er bestaat een grote kans dat bij sommige personen die u heeft gezien, dit is gekomen door een MHP behandeling. Maar hoe werkt micro haar pigmentatie dan precies? Er zijn bepaalde vragen die hier vaak worden gesteld. Voorbeelden hiervan zijn ‘maar groeit het haar dan nog?’ en ‘worden er dan ook haren getransplanteerd?’. Dit zijn logische vragen, omdat het een nog relatief nieuwe behandelmethode betreft. Veel mensen zijn inmiddels wel bekend met de haartransplantatie. Dit is echter een geheel andere behandeling.

Hoe werkt micro haar pigmentatie?
Hoe werkt micro haar pigmentatie?

Hoe werkt micro haar pigmentatie precies?

Micro haar pigmentatie wordt beschouwd als een niet chirurgische behandeling. De reden hiervan is dat er niet in het lichaam wordt gesneden. Met een minuscule naald wordt er pigment in de hoofdhuid ingebracht. Deze naald is zo dun, dat dit net haar stoppeltjes lijken. Hierdoor wordt de behandeling ook wel eens de stoppel tattoo of een haar tatoeage genoemd. Het is echter een ander soort behandeling. De gebruikte materialen en producten zijn namelijk compleet anders. Deze behandeling kan dan ook niet zomaar in een tattoo shop worden uitgevoerd. Hier zijn micro haar pigmentatie specialisten voor nodig.

Is micro haar pigmentatie te vergelijken met haartransplantatie?

Er bestaan overeenkomsten tussen micro haar pigmentatie en haartransplantatie. Er bestaan echter ook wezenlijke verschillen. Hoe werkt micro haar pigmentatie in combinatie met haartransplantatie, is ook een vraag die regelmatig gesteld wordt. Het is namelijk niet zo dat de ene behandeling de andere behandeling uit sluit. Sterker nog, een combinatie van deze twee behandelingen geeft vaak een extra mooi resultaat. De overeenkomst tussen deze twee behandelingen, is dat het beiden een oplossing kan zijn voor een haarprobleem.

Gerelateerde keywords:

  • Hoe werkt micro haar pigmentatie?
  • Hoe werkt micro hair pigmentation?
  • Hoe werkt tricopigmentatie?
  • Hoe werkt scalp pigmentatie?
  • Hoe werkt een haar tattoo of haar tatoeage?
  • Hoe werkt MHP?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘hoe werkt micro haar pigmentatie’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.