Blog

Micro haar pigmentatie zorgverzekering of zorgverzekeraar

Geplaatst door:

U heeft op Google gezocht op ‘micro haar pigmentatie zorgverzekering‘ of ‘micro haar pigmentatie zorgverzekeraar‘. We krijgen regelmatig vragen van onze cliënten over zorgverzekeraars die de micro haar pigmentatie behandeling gedeeltelijk of volledig vergoeden.

Micro haar pigmentatie zorgverzekering of zorgverzekeraar vergoed?

Helaas gebeurt het zelden dat de MHP behandeling door de zorgverzekeraar vergoed wordt. Net als bij andere cosmetische ingrepen, worden behandelingen meestal niet vergoed. Er worden slechts enkele uitzonderingen gemaakt. Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar een borstvergroting, kan dit vergoed worden als er nooit borstgroei heeft plaatsgevonden en de desbetreffende vrouw hier aantoonbaar psychische problemen door heeft.

Als dit wordt vergeleken met een haartransplantatie, geldt het zelfde. Vrijwel nooit wordt deze behandeling vergoed.

Er zijn weinig gevallen bekend van micro haar pigmentatie vergoeding door een zorgverzekering of zorgverzekeraar. In bepaalde gevallen is dit wel mogelijk. Heeft u een ongeluk gehad en is een micro haar pigmentatie behandeling de enige oplossing voor dit probleem? Dan kunt u dit aan uw zorgverzekeraar voorleggen.

Verschilt de MHP vergoeding per zorgverzekeraar?

Over het algemeen stellen de zorgverzekeraars de zelfde voorwaarden aan een eventuele vergoeding van de behandeling. Het heeft dus meestal geen zin om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, om aanspraak te willen maken op een micro haar pigmentatie vergoeding. Twijfelt u hier over? Dan raden we u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie zorgverzekering of zorgverzekeraar
  • Micro hair pigmentation zorgverzekering of zorgverzekeraar
  • Tricopigmentatie zorgverzekering of zorgverzekeraar
  • Scalp pigmentatie zorgverzekering of zorgverzekeraar
  • Haar tattoo of haar tatoeage zorgverzekering of zorgverzekeraar
  • MHP zorgverzekering of zorgverzekaar

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie zorgverzekering of zorgverzekeraar’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (www.haarstichting.nl - Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.
  Related Posts
  • No related posts found.