Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Micro haar pigmentatie slapen.

Als u heeft gezocht op ‘micro haar pigmentatie slapen’, kunt u twee zaken bedoelen. U bedoelt waarschijnlijk dat u de slapen op uw hoofd ook behandeld wilt worden, ook wel micro haar pigmentatie temples of temple points genoemd? Is dit niet het geval, dan heeft het waarschijnlijk te maken met de MHP behandeling en uw nachtrust. We zullen beide onderwerpen behandelen, om uw vraag of vragen te kunnen beantwoorden.

Micro haar pigmentatie slapen of tempels, uw hoofd behandelen

Om weer een jonger en frisser uiterlijk te krijgen, is niet alleen de bovenkant van het hoofd belangrijk. Bij erfelijke haaruitval verdwijnt vaak ook het haar steeds meer aan de zijkant van het hoofd. Dit gebied wordt ook wel de ‘slaap’ of ’temple point’ genoemd. Dit gebied is ook uitermate geschikt om te behandelen met behulp van micro haar pigmentatie.

Tijdens een consult wordt besproken welke zones kunnen worden behandeld. Veel mensen willen ook graag dat de zijkant wordt behandeld. We zullen dit met u overleggen en u hierin adviseren.

Micro haar pigmentatie en slapen

Wanneer u een haartransplantatie heeft ondergaan, moet u er rekening mee houden dat u een week lang niet normaal kunt slapen. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt, moet u rechtop slapen of mogelijk juist op uw zij. Dit is anders bij een MHP behandeling. Direct na de behandeling kunt u al weer normaal slapen. U hoeft geen rekening te houden met een specifieke houding bij het slapen. Dit wordt gezien als groot voordeel van micro haar pigmentatie ten opzichte van haartransplantatie.

Micro haar pigmentatie slapen of temples kan dus een verschillende betekenis hebben. Uw vragen kunt u ook altijd voorleggen tijdens een gratis en vrijblijvend consult bij onze kliniek.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie slapen
  • Micro hair pigmentation slapen
  • Tricopigmentatie slapen
  • Scalp pigmentatie slapen
  • Haar tattoo of haar tatoeage slapen
  • MHP slapen of temples

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie slapen’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.