Blog

Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent

Geplaatst door:

Micro haar pigmentatie kan een mooie oplossing zijn tegen haaruitval. Meestal wordt er bij deze behandeling gekozen voor de shaven look. Het haar wordt dan zeer kort geschoren. Met behulp van MHP wordt er voor gezorgd dat er weer een mooie haarlijn ontstaat en dat het haar overal even vol oogt. Er wordt over het algemeen onderscheid gemaakt tussen micro haar pigmentatie permanent en semi-permanent. Het woord zegt het eigenlijk al. Permanente micro haar pigmentatie gaat in principe niet meer weg. Semi-permanente micro haar pigmentatie zal na verloop van tijd minder zichtbaar worden.

Micro haar pigmentatie permanent

We zien in de kliniek vooral mensen die kiezen voor permanente micro haar pigmentatie. De reden hiervan is dat ze zich goed hebben voorbereid op de behandeling en weten wat ze kunnen verwachten. Wanneer iemand eenmaal heeft gekozen voor deze behandeling, is het vaak vervelend als het mooie resultaat weer verdwijnt. Uiteindelijke zijn de micro haar pigmentatie kosten bij permanente pigmenten ook lager dan bij tijdelijke pigmenten. De reden hiervan is dat de semi-permanente pigmenten vaker moeten worden bijgewerkt.

Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent.

Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent.

Wat past beter bij u, micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent?

In eerste instantie zal het resultaat van de micro haar pigmentatie behandeling met permanent pigment niet anders zijn dan een behandeling met semi-permanent pigment. Om te bepalen welk pigment u wilt gebruiken, is het verstandig om u een aantal vragen te stellen:

  • Wilt u micro haar pigmentatie simpelweg een keer ‘proberen’ of wilt u het resultaat langer behouden?
  • Wilt u vaak een zogenaamde touch-up doen of wilt u dit liever niet?

Op basis van de antwoorden op deze twee vragen kan worden vastgesteld voor welk soort pigment u beter kunt kiezen. Het is verstandig hier goed over na te denken. Twijfelt u? Dan kunt u uw vragen en wensen altijd aan onze specialisten voorleggen tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent
  • Micro hair pigmentation permanent of semi-permanent
  • Tricopigmentatie permanent of semi-permanent
  • Scalp pigmentatie permanent of semi-permanent
  • Haar tattoo of haar tatoeage permanent of semi-permanent
  • MHP permanent of semi-permanent

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (www.haarstichting.nl - Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.
  Related Posts
  • No related posts found.