Micro haar pigmentatie of haartransplantatie?

Geplaatst door:

Wat geeft nu een mooier resultaat, een micro haar pigmentatie of haartransplantatie behandeling? Het gaat hier bij beide behandelingen om een geschikte oplossing voor haaruitval. In dit artikel wordt uitgelegd, wanneer het beter is om te kiezen voor een haartransplantatie behandeling en wanneer het beter is om te kiezen voor een micro haar pigmentatie behandeling.

Micro haar pigmentatie of haartransplantatie, wat heeft uw voorkeur?

Een micro haar pigmentatie is in principe altijd mogelijk. Dit in tegenstelling tot de haartransplantatie behandeling. Een haartransplantatie is bijvoorbeeld niet geschikt voor mensen die niet voldoende donorhaar hebben om te transplanteren. Dit is bij een micro haar pigmentatie niet het geval. Een micro haar pigmentatie behandeling kan namelijk wel worden uitgevoerd met een beperkt donorgebied. Het is bij de micro haar pigmentatie behandeling wel belangrijk dat u het haar altijd kort houdt. Als u het haar langer wilt dragen, is een haartransplantatie vaak een beter optie.

Sluit micro haar pigmentatie een haartransplantatie uit of andersom?

Wist u dat een micro haar pigmentatie behandeling een haartransplantatie niet uitsluit en andersom ook niet. Een haartransplantatie kan vaak goed worden gecombineerd met een micro haar pigmentatie behandeling. Door na een haartransplantatie te kiezen voor een micro haar pigmentatie behandeling, kan het resultaat vaak nog verder worden verbeterd.

Laat u goed voorlichten

Het is natuurlijk een belangrijke keuze, gaat u voor een micro haar pigmentatie behandeling of een haartransplantatie behandeling? Een voordeel van een consult bij onze kliniek, is dat wij voorlichting kunnen geven over zowel de haartransplantatie als de micro haar pigmentatie behandeling. Wij vinden het daarnaast van groot belang dat u eerlijke voorlichting krijgt. We zullen met u de voor- en nadelen van beide behandelingen bespreken. Op deze manier kunt u daarom altijd een goede afweging maken over de mogelijkheden. We kijken uit naar uw komst.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie of haartransplantatie?
  • Micro hair pigmentation of haartransplantatie?
  • Tricopigmentatie of haartransplantatie?
  • Scalp pigmentatie of haartransplantatie?
  • Haar tattoo, haar tatoeage of haartransplantatie?
  • MHP of haartransplantatie?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie of haartransplantatie’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.