Blog

Micro haar pigmentatie leeftijd

Geplaatst door:

Micro haar pigmentatie is in principe alleen bedoeld voor volwassenen. Het gebeurt echter wel eens dat iemand jonger dan 18 een MHP behandeling ondergaat. Er bestaat dus geen minimale micro haar pigmentatie leeftijd. Een voorwaarde voor iemand onder de 18 is dat er goedkeuring wordt gegeven door de ouders.

Wat is de minimale micro haar pigmentatie leeftijd?

De minimale micro haar pigmentatie leeftijd is dus normaal gesproken 18 jaar. Het komt echter soms voor dat iemand al eerder een MHP behandeling wilt ondergaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat iemand met een haarziekte graag weer ‘haarstoppels’ wilt hebben.

Micro haar pigmentatie leeftijd.

Micro haar pigmentatie leeftijd.

Wat is de maximale micro haar pigmentatie leeftijd?

Er bestaat geen maximale leeftijd voor micro haar pigmentatie. In principe kan dit bij iedere leeftijd een mooi resultaat geven. Bij donker haar kan het namelijk een mooi resultaat geven, maar ook bij grijs haar. Twijfelt u of het bij u een mooi resultaat kunt geven? Dan kunt u bij de MHP kliniek langskomen voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult kunt u bij ons op locatie uw haar situatie laten bekijken. Wij kunnen u dan advies geven over de MHP behandeling en het resultaat dat u mag verwachten.

Er wordt bij een MHP behandeling gebruik gemaakt van pigmenten. Het is een niet-chirurgische behandeling, waar deze pigmenten in de huid worden ingebracht met een dunne naald. De vergelijking met een tatoeage wordt om deze reden wel eens gemaakt. Het is echter een compleet andere behandeling, die vaak alleen goed wordt uitgevoerd door ervaringen micro haar pigmentatie specialisten.

Onder andere op Haarweb kunt u interessante ervaringen van andere personen vinden. Door deze ervaringen goed te bestuderen, kunt u al een eerste inschatting maken of het geschikt is voor u.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie leeftijd
  • Micro hair pigmentation leeftijd
  • Tricopigmentatie leeftijd
  • Scalp pigmentatie leeftijd
  • Haar tattoo of haar tatoeage leeftijd
  • MHP leeftijd

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie leeftijd’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (www.haarstichting.nl - Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.
  Related Posts
  • No related posts found.