MHP behandeling en micro haar pigmentatie behandeling

Geplaatst door:

Een MHP Behandeling en micro haar pigmentatie behandeling is tegenwoordig steeds vaker hét alternatief voor een FUT of FUE haartransplantatie. De geavanceerde techniek wordt bij verschillende schoonheids- en/of haarklinieken uitgevoerd en is geschikt bij zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Het resultaat is nauwelijks van echt haar te onderscheiden.

Hoe ziet een MHP Behandeling of micro haar pigmentatie behandeling eruit?

U neemt niet van de een op de andere dag een beslissing om een MHP behandeling uit te laten voeren. Hier gaat een periode van denken, lezen en informeren aan vooraf. Als uw haar dunner wordt of als u last heeft van kaalheid en als u daar iets aan wilt doen dan vergelijkt u de verschillende mogelijkheden met elkaar. Een MHP behandeling en micro haar pigmentatie behandeling is een innovatieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van hypoallergene pigmenten. Deze pigmenten worden in de bovenste hoofdhuidlaag aangebracht en vervagen in de loop van de tijd zonder dat ze blauw of groen uitslaan. Het is géén tataoege.De behandelaar volgt meerdere gespecialiseerde trainingen en/of cursussen en werkt met uiterst verfijnde apparatuur en naalden. Een MHP Behandeling laat u voorgoed afrekenen met haarverlies. Optisch heeft u direct na de eerste behandeling weer een meer volle haardos en de aangebrachte haarstoppeltjes zijn niet van echt te onderscheiden. De behandelkamer is licht, meestal zonder invallend zonlicht, zodat de behandelaar goed zicht heeft op uw hoofdhuid. Aangezien een sessie meerdere uren beslaat is het bij de meeste behandelaars mogelijk om ondertussen wat naar televisie te kijken en/of te internetten.

Een MHP behandeling is géén chirurgische ingreep

Integenstelling tot bijvoorbeeld een haartransplantatie is micro haar pigmentatie geen chirurgische behandeling waar een verdoving of narcose aan te pas komt. Heeft u een gevoelige hoofdhuid of bent u erg nerveus voor de behandeling dan is het mogelijk om een verdovende crème aan te brengen. Deze crème is alleen op doktersrecept verkrijgbaar en kan eenvoudig via uw huisarts worden aangevraagd. Door de aanwijzingen van de behandelaar op te volgen vergroot u het succes en een positief eindresultaat. Het is belangrijk dat u zich zoveel mogelijk probeert te ontspannen, zodat de behandelaar de pigmenten onder optimale omstandigheden in kan brengen. Alvorens u een weloverwogen afweging kunt nemen om een MHP behandeling te ondergaan is het belangrijk om u in de materie te verdiepen. Dit kunt u op meerdere manieren doen. Online is een bron van informatie te vinden. Vergelijk de diverse aanbieders en klinieken met elkaar. Dit kan onder meer door het lezen van ervaringsverhalen van lotgenoten die een micro haar pigmentatie behandeling hebben ondergaan. Hoe meer informatie u leest hoe beter u geïnformeerd bent en weet wat u kunt verwachten van een behandeling.

Een micro haar pigmentatie behandeling is betaalbaar

Waar de kosten van een volledige haartransplantatie u soms kunnen laten schrikken valt dat met de tarieven van een MHP behandeling redelijk mee. Afhankelijk van het aantal hoofdzones dat behandelt wordt en het aantal sessies dat u nodig heeft liggen de kosten van een volledige behandeling zo rond de € 2.000. De prijzen verschillen bij de onderlinge schoonheids- en haarklinieken en het loont de moeite om meerdere behandelaars met elkaar te vergelijken. Let daarbij niet alleen op de kostprijs van een behandeling maar ook op de voor- en nazorg die is inbegrepen, de afstand van en naar de kliniek en het aantal sessies dat wordt uitgevoerd. Behandelaars die micro haar pigmentatie behandelingen uitvoeren bevinden zich verspreid over Nederland en België. Vaak kan het een stuk in de kosten schelen om een behandelaar te kiezen die zich wat dichter bij u in de buurt bevindt. Een volledige MHP behandeling bestaat doorgaans uit meerdere sessies en u zult dus vaker dan eens naar de kliniek toe moeten. Reiskosten kunnen snel oplopen. Ook in geval van een nabehandeling is het een stuk sneller en vaak makkelijker om een behandelaar te hebben die u eenvoudig kunt bereiken.

Voor wie is een MHP behandeing of micro haar pigmentatie behandeling geschikt?

Bij dunner wordend haar en/of vergevorderde kaalheid is een MHP behandeling een mogelijkheid. Vrijwel iedereen kan de keuze voor een micro haar pigmentatie behandeling maken. Heeft u last van pleksgewijze kaalheid dan geeft MHP u zelfvertrouwen. De resultaten zijn immers direct na de eerste behandelsessie zichtbaar. Zelfs als u door een vergevorderde kaalheid niet langer in aanmerking komt voor een haartransplantatie is MHP wél een optie. Kies voor een stoere ‘shaven look’ die er altijd perfect onderhouden uitziet. In de loop van de tijd vervagen de pigmenten en kunt u ervoor kiezen om uw haarlijn aan uw uiterlijk aan te passen. Hiermee is micro haar pigmentatie dus ook een behoorlijk flexibele behandeling.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie behandeling
  • Micro hair pigmentation behandeling
  • Tricopigmentatie behandeling
  • Scalp pigmentatie behandeling
  • Haar tattoo of haar tatoeage behandeling

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘MHP behandeling of micro haar pigmentatie behandeling’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.