Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De laatste tijd hebben diverse BN’ers er voor gekozen om een haartransplantatie of micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan. Wij zijn er trots op dat de MHP kliniek dé keuze is van bekend Nederland.

De bekende danser en acteur Lorenzo van Velzen Bottazzi heeft gekozen voor de MHP kliniek. Hij heeft hier inmiddels zijn eerste behandeling ondergaan en zal binnenkort het eindresultaat laten zien! Houd hiervoor onze Facebook en Instagram in de gaten!

BN’ers inspireren nieuwe mensen voor de MHP behandeling

Voor de MHP kliniek is het erg fijn als bekende personen eerlijk voor hun micro haar pigmentatie behandeling uitkomen. Op deze manier kunnen ze namelijk andere mensen inspireren om ook een MHP behandeling te ondergaan. Nog lang niet iedereen kent namelijk deze behandeling. Wanneer er nog meer bekende Nederlanders zijn die deze behandeling overwegen en graag kiezen voor de beste micro haar pigmentatie kliniek, houden we ons aangeraden!

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie of haartransplantatie’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.