Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Als u er over nadenkt om een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan, is een offerte uiteraard het eerste wat u wilt krijgen. Een micro haar pigmentatie offerte maakt duidelijk voor u wat de kosten zijn voor de behandeling. U kunt er op rekenen dat de kosten meestal tussen de 590 en 2.295 euro kosten. Hoe groter het gebied dat u wilt laten behandelen, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Heeft u slechts een klein gebied dat u wilt behandelen, dan zullen de kosten waarschijnlijk vrij laag zijn.

Waar kan ik een micro haar pigmentatie offerte krijgen?

Het is natuurlijk het beste als u bij onze kliniek op consult komt. Er kan dan goed worden gekeken naar uw haar situatie. Aan de hand van uw haar situatie en uw wensen, kan dan een micro haar pigmentatie offerte op maat worden gemaakt. Samen wordt besproken hoeveel zones moeten worden behandeld. In bepaalde gevallen is het mogelijk om aanspraak te maken op zogenaamde last minute korting. U kunt dit tijdens het kennismakingsgesprek overleggen.

Micro haar pigmentatie offerte.
Micro haar pigmentatie offerte.

Micro haar pigmentatie offerte online ontvangen?

Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om micro haar pigmentatie offertes ook online te ontvangen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u via Skype een consult heeft. Sommige mensen kiezen hiervoor, als ze ver van de kliniek wonen. Het is ook mogelijk dat u van verschillende aanzichten foto’s stuurt. Op basis van deze foto’s kan dan een inschatting worden gemaakt van het aantal te behandelen zones en de hiermee gemoeide MHP kosten.

Wilt u door foto’s te sturen een offerte voor micro haar pigmentatie ontvangen? Stuur dan foto’s van:

  • Uw vooraanzicht van het hoofd
  • Uw beide zij aanzichten van het hoofd
  • Uw boven aanzicht van het hoofd
  • Uw achter aanzicht van het hoofd

Deze kunt u sturen naar info@micro-haarpigmentatie.nl. U kunt ook een mail sturen met het verzoek om online een MHP consult in te plannen. We kijken uit naar uw bericht.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie offerte
  • Micro hair pigmentation offerte
  • Tricopigmentatie offerte
  • Scalp pigmentatie offerte
  • Haar tattoo of haar tatoeage offerte
  • MHP offerte

Micro haar pigmentatie aanbieding ontvangen

Het is ook mogelijk om een persoonlijke micro haar pigmentatie aanbieding te ontvangen tijdens een consult. Het consult vindt plaats in Den Haag. Tijdens het consult wordt uw persoonlijke situatie besproken. Daarnaast wordt gekeken naar uw gezondheidstoestand, de haarlijn wordt bepaald en uw wensen worden zorgvuldig besproken. Lees u van tevoren altijd goed in over de MHP behandeling. Door u goed te verdiepen in deze ingreep, weet u beter waar u aan toe bent als u de behandeling ondergaat.

Door foto’s via WhatsApp te versturen naar ons nummer, kunt u eenvoudig en snel een offerte op maat krijgen voor een micro haar pigmentatie behandeling. Het is vervolgens natuurlijk mogelijk om alsnog op consult te komen of direct een MHP behandeling in te plannen.

In sommige gevallen is het mogelijk om korting te krijgen op de micro haar pigmentatie behandeling. Bent u benieuwd naar de voorwaarden? Dan kunt u hiernaar informeren tijdens het consult. Tijdens een consult is het mogelijk om al uw vragen te stellen met betrekking tot de behandeling. Wanneer u met meer dan één persoon tegelijk komt, is het soms ook mogelijk om een dergelijke behandeling te ondergaan tegen een gereduceerd tarief.

Wij proberen altijd binnen 24 uur een MHP prijsindicatie te geven.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie offerte’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.