Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Micro haar pigmentatie geschoren look.

Heeft u de micro haar pigmentatie geschoren look al eens gezien? Als het goed is, kunt u dit normaal gesproken niet onderscheiden van iemand die geen MHP behandeling heeft ondergaan. U kunt natuurlijk wel zien wat het resultaat is, wanneer u voor en na foto’s of een MHP video hebt bekeken. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor de micro haar pigmentatie behandeling. Deze behandeling staat vooral bekend om de geschoren look. Denkt u dat dit misschien iets voor u is? Dan raden we aan de informatie in dit artikel goed te bestuderen.

Micro haar pigmentatie geschoren look of shaven look

In Nederland wordt meestal gesproken van de ‘shaven look’. In het Nederlands kan dit worden vertaald als micro haar pigmentatie geschoren look of geschoren uiterlijk. Het lijkt dan net alsof u uw haar gemillimeterd heeft, met een mooie haarlijn en goede dikte van het haar.

Met een MHP behandeling kunt u kiezen voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Er wordt vaak onderscheid gemaakt tussen 3 toepassingen. Het gaat hierbij om de eerder genoemde shaven look, haarverdichting of litteken behandeling. Dit kan in sommige gevallen worden gecombineerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u vroeger een FUT haartransplantatie heeft ondergaan. Er blijft door deze behandeling vaak een fors litteken achter op het achterhoofd. Als u uw haar kort scheert, is dit litteken te zien. Door de MHP behandeling te kiezen, kunt u uw litteken behandelen en direct gaan voor een mooie shaven look.

Uw haar na micro haar pigmentatie kort scheren

Het is belangrijk dat u uw haar na de micro haar pigmentatie behandeling kort geschoren houdt. Wanneer u uw haar laat groeien, zal er een kleurverschil ontstaan. Dit kleurverschil kan dus worden voorkomen, door het haar altijd op één lengte te houden. De meeste mensen die deze behandeling hebben ondergaan, kiezen daarom direct een goede tondeuse uit om het haar kort mee te houden.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie geschoren look
  • Micro hair pigmentation geschoren look
  • Tricopigmentatie geschoren look
  • Scalp pigmentatie geschoren look
  • Haar tattoo of haar tatoeage geschoren look
  • MHP geschoren look

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie geschoren look’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.