Zowel mannen als vrouwen kunnen een micro haar pigmentatie behandeling uit laten voeren. Vaak kiest u voor een behandeling bij dunner wordend haar en/of kaalheid. Micro haar pigmentatie kan zowel bij kort als langer haar worden uitgevoerd. U bespreekt hiervoor de mogelijkheden met de behandelaar van uw keuze.

Haarlengte bij mannen en vrouwen

Vrouwen kiezen doorgaans voor een micro haar pigmentatie behandeling om dunner wordend haar optisch voller te laten lijken. Daarnaast is het een behandeling die uitkomst biedt bij pleksgewijze kaalheid. Dit maakt het mogelijk om ook met langer haar voor een MHP behandeling te kiezen. Daar staat tegenover dat het voor de meeste mannen vaak beter is om het haar tijdens de behandeling niet langer te hebben dan ongeveer 1 mm. In geval van vergevorderde kaalheid is dit doorgaans geen probleem. Wilt u zelf uw haar niet kort scheren dan is het mogelijk dat de behandelaar dat voor u doet. Uiteraard kan er veel besproken worden met betrekking tot uw wensen. Wilt u pertinent uw haar niet milimeteren dan is er altijd een mogelijkheid om de behandeling toch door te laten gaan. Het voordeel van een korte haardracht is dat de behandelaar dan het beste pigment kan uitzoeken dat bij uw eigen haarstoppels aansluit. Dit is nu eenmaal makkelijker dan bij lang haar. Haarstoppels zijn vaak anders van kleur dan langere haren. Na de behandeling kunt u uw eigen haar weer langer laten groeien.

Micro haar pigmentatie bij lang haar of kort haar.

Micro haar pigmentatie bij lang haar of kort haar.

Resultaten zijn meteen zichtbaar – micro haar pigmentatie bij kort haar

Een van de grootste voordelen van een micro haar pigmentatie behandeling is dat meteen na de eerste behandelsessie resultaat zichtbaar is. Optisch heeft u een meer dichtere haardos en een volledig kaalhoofd krijgt een verzorgd geschoren uiterlijk. De pigmenten zijn nauwelijks van echte haarstoppels te onderscheiden. De volledige tricopigmentatie behandeling bestaat uit meerdere sessies in de kliniek. Aangezien er doorgaans wordt gewerkt met semi-permanente pigmenten die van hypoallergene ingrediënten zijn gemaakt vervagen de haarstoppels na verloop van tijd. Zo kunt u het beste na ongeveer een jaar voor een eerste nabehandeling kiezen. De nabehandelingen zorgen ervoor dat uw haardracht er altijd prima uitziet en zich aanpast aan uw uiterlijk.

Verbeter de optische dichtheid van uw haar – micro haar pigmentatie bij lang haar

Micro haar pigmentatie is een geweldige innovatieve techniek die bij dunner wordend haar een nieuwe wereld voor u opent. Door het aanbrengen van de haarstoppeltjes lijkt uw haar opeens een stuk voller. Gebruikte pigmenten sluiten aan bij uw natuurlijke haarkleur en het resultaat is niet van echt haar te onderscheiden. Uw zelfvertrouwen neemt toe en het leven lacht u toe. Heeft u een wat langer kapsel? Ook dan is het mogelijk om voor een micro haar pigmentatie behandeling te kiezen. Maak eens een afspraak voor een intakegesprek bij een kliniek en laat u voorlichten over de behandelmethode. U zult zien dat MHP ook voor u een betaalbare uitkomst is bij haarverlies.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bij lang haar of bij kort haar
  • Micro hair pigmentation bij lang haar of bij kort haar
  • Tricopigmentatie bij lang haar of bij kort haar
  • Scalp pigmentatie bij lang haar of bij kort haar
  • Haar tattoo of haar tatoeage bij lang haar of bij kort haar
  • MHP bij lang haar of kort haar

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij lang haar of bij kort haar’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.

Gerelateerde onderwerpen: