Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium

Er zijn verschillende vormen van haaruitval bekend. Bij mannen begin dit vaak met inhammen en een dunner wordende kruin. Het is echter bij zowel mannen als vrouwen ook mogelijk dat er sprake is van diffuse haaruitval of telogeen effluvium. Micro haar pigmentatie bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium wordt daarom regelmatig toegepast. Een haartransplantatie is bij deze vorm van haaruitval namelijk meestal niet geschikt. De reden hiervan is dat er moeilijk haren tussen de bestaande haren kunnen worden geplaatst. Deze haren zijn namelijk vaak al verzwakt, waardoor ze uitvallen door de nieuwe haren die hier geplaatst worden.

Komt diffuse haaruitval en telogeen effluvium vaak voor?

Tegenwoordig lijkt diffuse haaruitval en telogeen effluvium steeds vaker voor te komen. De exacte reden hiervan is onduidelijk. Vrouwen hebben hier echter vaker last van dan mannen. Het komt echter ook bij mannen voor. Een manier om het haar voller te laten lijken, is het gebruik van haarverdikkingsproducten. Het bekendste haarverdikkingsproduct is Toppik. Dit is een poeder dat over het haar kan worden gestrooid. Hierdoor lijkt het haar direct voller.

Micro haar pigmentatie bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium voor voller haar?
Micro haar pigmentatie bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium voor voller haar?

Micro haar pigmentatie bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium voor voller haar?

Steeds meer mensen kiezen voor micro haar pigmentatie bij difusse haaruitval of telogeen effluvium. Het voordeel van micro haar pigmentatie ten opzichte van haarverdikkingsproducten is dat MHP permanent is. Bij haarverdikkingsproducten is het mogelijk dat na een goede regenbui alles wegspoelt. Daarnaast moet het vrijwel iedere dag opnieuw worden aangebracht. Gebruikt u nu een haarverdikkingsproduct en overweeg u MHP? Komt u dan eens langs bij onze MHP kliniek.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium
  • Micro hair pigmentation bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium
  • Tricopigmentatie bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium
  • Scalp pigmentatie bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium
  • Haar tattoo of haar tatoeage bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium
  • MHP bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij diffuse haaruitval of telogeen effluvium’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.