Blog

Micro haar pigmentatie laseren

Geplaatst door:

Helaas is het micro haar pigmentatie resultaat bij sommige klinieken niet altijd zoals voorzien was. In dit geval kan micro haar pigmentatie laseren een oplossing zijn. Net als bij een tatoeage kan een MHP behandeling achteraf ook worden gelaserd. Hoe kunt u voorkomen dat u achteraf teleurgesteld bent? En hoeveel laser behandelingen zijn er nodig om de MHP behandeling weg te laseren? Dit zijn veel voorkomende vragen.

Micro haar pigmentatie laseren bij ontevredenheid?

Er kunnen verschillende redenen zijn, waarom een MHP behandeling achteraf tegenvalt. U kunt dit in veel gevallen voorkomen door goed onderzoek te doen naar de behandelingen. Daarnaast is het belangrijk dat u zich verdiept in de klinieken die deze behandeling aanbieden. Er bestaan ongeveer 5 klinieken die gespecialiseerd zijn in deze behandeling. De kwaliteitsverschillen zijn echter aanzienlijk. Dit ligt vooral aan de apparatuur die zij gebruiken, in combinatie met de pigmenten.

Van bepaalde klinieken is bekend dat zij te dikke naalden gebruiken. Deze dikke naalden zorgen voor te grote ‘haarstoppels’. Hierdoor ziet het er uiteindelijk onnatuurlijk uit. Net als bij een haartransplantatie is het mogelijk dat er een te grote naald wordt gebruikt. Bij een haartransplantatie heeft dit als gevolg dat er veel kleine littekentjes op het achterhoofd achterblijven.

Hoe vaak moet u micro haar pigmentatie laseren voor een mooi resultaat?

Een voordeel van een MHP behandeling is dat hier meestal donker pigment wordt gebruikt. Dit is over het algemeen makkelijker weg te krijgen dan lichte kleuren. Net als bij het verwijderen van een tatoeage moet u rekenen op ongeveer 5 tot 10 laserbehandelingen om micro haar pigmentatie weg te krijgen. Er moet iedere keer ongeveer 8 weken tussen de verschillende behandelingen zitten.

Bent u ontevreden over uw micro haar pigmentatie behandeling en wilt u dit laten verwijderen met een laser? Bij ons in de kliniek kunt u op een gratis en vrijblijvend consult komen. We kunnen dan samen bespreken wat we kunnen doen om u toch tevreden te maken met de MHP behandeling.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie laseren
  • Micro hair pigmentation laseren
  • Tricopigmentatie laseren
  • Scalp pigmentatie laseren
  • Haar tattoo of haar tatoeage laseren
  • MHP laseren

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie laseren’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (www.haarstichting.nl - Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.
  Related Posts
  • No related posts found.