Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Beste micro haar pigmentatie kliniek.

Of u nu een micro haar pigmentatie behandeling ondergaat of kiest voor een haartransplantatie, het is essentieel voor het resultaat dat u kiest voor een specialist. Wij krijgen regelmatig de vraag wat de beste haar pigmentatie kliniek van Nederland en België is.

Het is uiteraard belangrijk dat u zich beseft dat of iemand iets wel of niet mooi vindt subjectief is. Wat de ene persoon mooi vindt, hoeft niet te gelden voor een andere persoon. Indien u op zoek bent naar de beste micro haar pigmentatie kliniek, zijn er wel een aantal zaken waar u op kunt letten.

Waar vind ik de beste micro haar pigmentatie kliniek?

In Nederland en België bevinden zich ongeveer 10 micro haar pigmentatie klinieken. Deze micro haar pigmentatie klinieken kennen verschillende resultaten. Wanneer de behandelde personen wordt gevraagd naar de ervaring met de desbetreffende micro haar pigmentatie kliniek, valt het direct op dat hier grote verschillen bestaan.

Wanneer u zoekt naar de beste micro haar pigmentatie kliniek, kunt u een aantal zaken doen:

 • Nagaan hoe of waar de desbetreffende specialist is opgeleid.
 • Zijn er voor en na foto’s te zien die overeenkomen met uw wensen?
 • Zijn er online positieve micro haar pigmentatie ervaringen over de MHP kliniek gedeeld?
 • Hoe voelt het micro haar pigmentatie consult en het daaraan verbonden advies?
 • Welke producten en pigmenten worden gebruikt door de kliniek?

Welke producten worden gebruikt?

Het gebeurt wel eens dat een MHP behandeling door elkaar wordt gehaald met een haar tatoeage. Micro haar pigmentatie is echter heel anders. Bij tatoeages gebeurt het vaak dat deze na verloop van tijd verkleurt. Dit gebeurt onder andere door het pigment dat gebruikt wordt. Veel klinieken zijn er jarenlang mee bezig om te bepalen welke pigmenten het meest geschikt zijn voor een MHP behandeling. Daarnaast verschilt het materiaal dat wordt gebruikt door de micro haar pigmentatie kliniek. Een belangrijk onderdeel voor de beste micro haar pigmentatie kliniek is dat er geen standaard materiaal wordt gebruikt, dat gebruikt wordt voor een tatoeage.

Er zijn voor de micro haar pigmentatie behandeling speciale naalden ontwikkeld. Dit is nodig, omdat er haar stoppels nagebootst moeten worden. Dit kan alleen worden gedaan met speciaal hiervoor ontwikkeld materiaal. De beste micro haar pigmentatie kliniek gebruikt speciaal hiervoor ontwikkelde materialen en producten.

Is de MHP kliniek de beste micro haar pigmentatie kliniek?

Of u de MHP kliniek de beste micro haar pigmentatie kliniek vindt, laten we u graag zelf ervaren. We nodigen u dan ook uit voor een gratis en vrijblijvend micro haar pigmentatie consult. Op deze manier kunt u zelf ervaren hoe uw gevoel is bij onze kliniek.

Ook advies over haargroeimiddelen

Veel mensen vragen zich af of er verschillen zijn tussen een haargroeimiddel of haargroeimiddelen voor mannen en haargroeimiddelen voor vrouwen. Het antwoord is: Ja!

Het is in eerste instantie belangrijk om vast te stellen waardoor de haaruitval bij mannen veroorzaakt wordt. Bij mannen wordt haaruitval in ruim 95% van de gevallen veroorzaakt door het toedoen van het hormoon DHT. Er is bij mannen dus vrijwel altijd sprake van erfelijke haaruitval. Omdat DHT zich bindt aan de receptoren van de haren van mannen, sterven de haren langzaam af. Hierdoor wordt het haar in eerste instantie steeds dunner. Later kunnen er zelfs kale plekken ontstaan.

Haargroeimiddelen mannen

Een haargroeimiddel voor mannen moet een aantal zaken aanpakken om haaruitval tegen te gaan, haaruitval te stabiliseren en eventueel te zorgen voor hergroei. In eerste instantie is het belangrijk dat het haar voldoende voeding krijgt en dat de doorbloeding goed is. Zorg daarom voor gevarieerd en gezond eten, voldoende beweging, stop met roken en gebruik geen of in geringe mate alcohol. Het haargroeimiddel kan op verschillende manieren zorgen voor het stabiliseren van de haaruitval en voor dikker en voller haar.
Zo zijn er verschillende shampoos, zoals Revita shampoo, die de haaruitval kunnen stabiliseren m.b.v. ketaconazol en daarnaast een dun siliconenlaagje over de haar heen leggen. Hierdoor lijkt het haar direct dikker. Een bekend product dat de binding van DHT aan de receptoren kan verminderen, is finasteride. Dit product kent bij een gering percentage mensen echter wel behoorlijke bijwerkingen. Een ander wetenschappelijk bewezen product is Minoxidil. Er zijn verschillende producten die een zelfde soort werking hebben als Minoxidil, zoals Aminexil en Nanoxidil. Sommige mensen zeggen zelfs dat deze producten nog beter werken dan Minoxidil. Mannen die nieuwe haargroeimiddelen willen proberen, zouden daarom goed de door DS Laboratories ontwikkelde spectrals kunnen aanschaffen.

Het is verstandig een haargroeimiddel altijd minimaal 6 maanden te gebruiken om de werking te kunnen beoordelen.

Gerelateerde keywords:

 • Beste micro haar pigmentatie kliniek
 • Beste micro hair pigmentation kliniek
 • Beste tricopigmentatie kliniek
 • Beste scalp pigmentatie kliniek
 • Beste haar tattoo of haar tatoeage kliniek
 • Beste MHP kliniek

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘beste micro haar pigmentatie kliniek’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.