Blog

Micro haar pigmentatie in Istanbul

Geplaatst door:

Als er aan haartransplantatie gedacht wordt, denkt men ook vaak direct aan haartransplantatie Turkije of Istanbul. Dat is bij micro haar pigmentatie echter (nog) niet het geval. Micro haar pigmentatie in Istanbul is mogelijk, maar is minder populair dan MHP in Nederland. In dit artikel zal het onderwerp ‘cosmetische ingrepen in Istanbul’ worden behandeld.

Cosmetische ingrepen in Istanbul ondergaan, micro haar pigmentatie in Istanbul

Istanbul staat in de top-3 van steden waar de meeste cosmetische ingrepen ter wereld worden uitgevoerd. De volgende cosmetische ingrepen worden veel uitgevoerd in Istanbul:

 • Haartransplantatie / haarimplantatie
 • Borstvergroting
 • Neuscorrectie
 • Ooglaseren

Waarom reizen veel mensen voor een ingreep naar Istanbul?

Wellicht dat u wel eens naar Istanbul op vakantie bent geweest. Als u daar over straat loopt, is het de normaalste zaak van de wereld om mensen te zien lopen die net een haartransplantatie hebben ondergaan. In Istanbul wordt dit eerder gezien als statussymbool dan als iets waarvoor u zich zou schamen. Dit is in Nederland anders. Het is ondenkbaar dat mensen hier over straat zouden lopen, alsof er niets gebeurd is.

In Istanbul is het dus heel normaal dat iemand een cosmetische ingreep ondergaat. Dit is ook het geval voor micro haar pigmentatie in Istanbul. Een belangrijk voordeel van de MHP behandeling is dat er direct na de behandeling vrijwel niets meer van de ingreep te zien is.

De reden dat mensen naar Istanbul of Turkije gaan voor een cosmetische ingreep, zijn de scherpe tarieven. Een haartransplantatie met 2.000 grafts kost in Nederland meestal rond de 6.000 euro. In Turkije is dit ongeveer de helft goedkoper. Opvallend is dat dit voor de MHP behandeling nog niet het geval is.

Waarom kiezen weinig mensen voor micro haar pigmentatie in Istanbul?

Er zijn verschillende redenen, waarom weinig mensen kiezen voor micro haar pigmentatie in Istanbul. De belangrijkste reden is dat er verschillende behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat. Naar Turkije reizen met het vliegtuig kost al snel enkele honderden euro’s. Wanneer er driemaal naar Turkije moet worden gevlogen, weegt dit niet op tegen de eventuele lagere kosten.

Daarnaast staat de micro haar pigmentatie behandeling in Istanbul nog in de kinderschoenen. Dit betreft namelijk een zeer gespecialiseerde behandeling. Naar verwachting duurt het minimaal tot 2020, voordat in Istanbul klinieken zijn die dezelfde kwaliteit kunnen bieden als klinieken in Nederland.

Gerelateerde keywords:

 • Micro haar pigmentatie in Istanbul
 • Micro hair pigmentation in Istanbul
 • Tricopigmentatie in Istanbul
 • Scalp pigmentatie in Istanbul
 • Haar tattoo of haar tatoeage in Istanbul
 • MHP in Istanbul

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Istanbul’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (www.haarstichting.nl - Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.
  Related Posts
 • No related posts found.