Blog

Haarstoppels tatoeëren

Geplaatst door:

Wanneer uw haar dunner wordt, is het vaak mogelijk om een MHP behandeling te ondergaan. Haarstoppels tatoeëren is een langdurige ingreep. Net als bij een haartransplantatie is dit handwerk. De haarstoppels moeten één voor één worden getatoeëerd. Er worden vaak meer dan 10.000 haarstoppels worden nagebootst. Hierdoor lijkt het alsof u weer haar heeft, alleen dat het erg kort is geschoren. In dit artikel wordt onder andere besproken hoe mensen dergelijke behandelingen ervaren. Ook de MHP kosten worden behandeld.

Haarstoppels tatoeëren – ervaringen

De ervaringen van mensen die haarstoppels hebben laten tatoeëren, zijn overwegend positief. We zien vaak in de kliniek dat mensen steeds zekerder en positiever worden, naarmate de behandeling vordert. Er kunnen op verschillende sites zulke ervaringen worden gevonden. Het meest bekeken forum waar dergelijke ervaringen op worden gedeeld, is het haar forum Haarweb. Op Haarweb kunt u verschillende onderwerpen bestuderen. Onder andere over haartransplantatie, micro haar pigmentatie en haargroeimiddelen zijn honderden ervaringen gedeeld. Door deze ervaringen te bestuderen, krijgt u een beter beeld van de behandeling.

Haarstoppels tatoeeren.

Haarstoppels tatoeëren. – foto’s van Haarstichting site

Haarstoppels tatoeëren klinkt mogelijk eenvoudig, dit is het zeker niet. Bovendien is het van essentieel belang dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd. Als dit niet op de juiste manier wordt gedaan, heeft dit een averechts effect. Er kunnen namelijk diverse zaken verkeerd gaan bij een MHP behandeling. Wellicht dat de haarlijn niet op een natuurlijke manier wordt gezet. Het is echter ook mogelijk dat de pigmenten van kleur veranderen, in bijvoorbeeld de kleur blauw. Dit kan gebeuren, wanneer niet de juiste pigmenten worden gebruikt.

Denk om deze reden goed na over de MHP kliniek waar u voor kiest. Kies een kliniek die u vertrouwt en waar goede ervaringen over bekend zijn. U heeft zelf grotendeels in de hand hoe het uiteindelijke MHP resultaat wordt.

Haarstoppels tatoeëren – de kosten

De kosten van haarstoppels tatoeëren kunnen per behandeling sterk verschillen. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Hoe meer zones moeten worden behandeld, hoe hoger de kosten zullen zijn. Wat dat betreft kan de behandeling goed worden vergeleken met een haartransplantatie. De kosten van een MHP behandeling variëren van ongeveer 590 euro tot 2.295 euro.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘haarstoppels tatoeëren’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.

0

Over de auteur:

Als directeur van de Haarstichting (www.haarstichting.nl - Edwin van Wooning MSc) heb ik een voorbeeldfunctie in de haarbranche. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen. Ruim 10 jaar heb ik strijd gevoerd tegen mijn haaruitval. Ik heb allerlei behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Haartransplantatie, haargroeimiddelen, PRP-behandelingen, micro haar pigmentatie en meer. Zowel de positieve als negatieve zaken omtrent deze behandelingen heb ik ervaren. Onder andere over de micro haar pigmentatie behandeling ben ik erg onder de indruk. De mogelijkheden zijn oneindig. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Ik sta u graag te woord.
  Related Posts
  • No related posts found.