Wilt u de micro haar pigmentatie voordelen en nadelen tegen elkaar afwegen? De ontwikkeling van behandelingen bij haarverlies en kaalheid heeft de laatste jaren niet stil gestaan. Heeft u last van dunner wordend haar en wilt u daar wat aan doen? Dan bent u al lang niet meer afhankelijk van regelmatig ontsierende haarstukjes en dure haartransplantaties. Kies voor een behandeling waarmee u direct zichtbaar resultaat heeft, micro haar pigmentatie.

Micro haar pigmentatie voordelen en nadelen.

Micro haar pigmentatie voordelen en nadelen.

Waarom kiest u voor een micro haar pigmentatie behandeling?

Deze relatief nieuwe techniek is aan voortdurende verbeteringen onderhevig. Hierdoor komt vrijwel iedereen in aanmerking voor een behandeling en zijn de risico’s zo goed als nihil. Micro haar pigmentatie voordelen en nadelen kunnen op goede wijze tegen elkaar worden afgezet waarna u in staat bent een weloverwogen keuze voor een behandeling te maken.

Micro haar pigmentatie voordelen

Als u nadenkt over een behandeling tegen dunner wordend haar en/of kaalheid dan is dat vaak een ingrijpende beslissing. Het grootste voordeel van een micro haar pigmentatie behandeling ten opzichte van bijvoorbeeld een FUT- haartransplantatie is het feit dat het een niet-chirurgische behandeling betreft. Micro haar pigmentatie is daarnaast vrijwel pijnloos en zijn er nauwelijks risico’s aan de ingreep verbonden. De meeste behandelaars werken met moderne hypoallergene pigmenten.Deze pigmenten hebben als voordeel dat ze niet blauw of groen ‘uitslaan’ en na verloop van tijd zullen ze vanzelf vervagen. Wellicht doet de behandeling u denken aan een tatoeage, dit is het echter niet. Een MHP-behandeling wordt uitgevoerd met geavanceerde apparatuur en uiterst fijne naalden. Bovendien heeft een MHP-behandeling voordelen waar u misschien niet direct aan denkt. Zo is het resultaat direct vanaf de eerste sessie zichtbaar en worden dunner wordend haar en kaalheid optisch verbeterd. U heeft meteen weer zelfvertrouwen. U krijgt van de schoonheids- en/of haarkliniek een aantal tips mee die het eindresultaat ten goede komen. Hierbij wordt doorgaans aangeraden om in de eerste weken na de behandeling niet teveel met uw blote hoofd in de zon te komen en vermijd u het beste de sauna even. Ook veel zweten door bijvoorbeeld fysieke inspanning is niet aan te raden.

Micro haar pigmentatie nadelen

Ondanks het feit dat het om een niet-chirurgische ingreep gaat heeft ook een micro haar pigmentatie mogelijke nadelen. Het betreft een behandeling die doorgaans met semi-permanente pigmenten wordt uitgevoerd. Dat betekent dat na verloop van tijd de kleuren zullen vervagen en u de mogelijkheid hebt om voor een nabehandeling te kiezen. Het betreft een behandeling die met de nodige precisie wordt uitgevoerd en waarbij u enige aaneengesloten uren in de behandelstoel plaats dient te nemen. Zeker als er bij u meerdere hoofdzones worden behandeld dan bestaat de behandeling uit meerdere sessies. Dit kan soms als een nadeel worden ervaren. U heeft gedurende de behandeltijd vaak wel de mogelijkheid om een film te zien, televisie te kijken of om gebruik te maken van het wifi netwerk.

Micro haar pigmentatie voordelen en nadelen

Zoals iedere behandeling die u ondergaat en waarbij u iets laat doen aan kaalheid en dunner wordend haar heeft dus ook micro haar pigmentatie voordelen en nadelen. U doet er goed aan om u vooraf goed in te lezen en zowel de voor- als de nadelen op een rijtje te zetten. Zo kunt u de voors- en tegens beter afwegen en is het maken van een verkeerde keuze bijna onmogelijk. In uw zoektocht naar meer informatie over micro haar pigmentatie stuit u vanzelf op vragen waar u graag een antwoord op wilt hebben. Veel vragen worden beantwoord op bijvoorbeeld een micro haar pigmentatie forum. Hier kunt u discussies volgen en ervaringen van lotgenoten lezen. Deze ervaringen geven u indirect inzicht in de werkwijze van diverse schoonheids- en haarklinieken. Uiteraard ervaart iedereen een behandeling op zijn of haar eigen manier, maar toch kunt u het een en ander te weten komen door deze verhalen te lezen. Bekijk ook zogenaamde voor en na foto’s en online is het mogelijk om video’s van uitgevoerde behandelingen te bekijken. Door een goede voorbereiding weet u wat u nog wilt vragen aan de behandelaar tijdens een intakegesprek en bent u prima in staat om voor uzelf de micro haar pigmentatie voordelen en nadelen in kaart te brengen.

Maak een weloverwogen keuze

De keuze voor een micro haar pigmentatie behandeling heeft u zelf in handen. Een behandeling heeft meer voordelen dan nadelen. Bezoek altijd meerdere behandelaars alvorens een definitieve beslissing te nemen. U zult merken dat een micro haar pigmentatie behandeling een stuk meer betaalbaar is dan een FUT- of FUE haartransplantatie. Daar komt bij dat ondanks het feit dat u door vergevorderde kaalheid niet meer in aanmerking komt voor een haartransplantatie, u wél de MHP-behandeling kunt laten uitvoeren.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie voordelen en nadelen
  • Micro hair pigmentation voordelen en nadelen
  • Tricopigmentatie voordelen en nadelen
  • Scalp pigmentatie voordelen en nadelen
  • Haar tattoo of haar tatoeage voordelen en nadelen
  • MHP voordelen en nadelen

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie voordelen en nadelen’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.