Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Veel mannen beginnen rond hun 20e levensjaar de eerste tekenen van kaalheid te vertonen. Het kan echter ook al op uw 18e of eerder zijn intrede doen. Op deze leeftijd studeren veel mensen nog. We krijgen daarom regelmatig de vraag of micro haar pigmentatie voor studenten mogelijk is. De minimale leeftijd voor een micro haar pigmentatie behandeling is normaal gesproken 18 jaar. Samen met de ouders kunnen echter afspraken worden gemaakt om dit eerder te doen. Er is dan meestal wel sprake van een bijzondere situatie.

Wat kost micro haar pigmentatie voor studenten? Is het betaalbaar?

Studenten hebben over het algemeen weinig geld te besteden. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom weinig studenten over gaan tot een haartransplantatie behandeling. Een haartransplantatie behandeling kost namelijk al snel 4.000 tot 10.000 euro. Dit is voor veel studenten simpelweg niet te betalen. Bovendien zet de haaruitval zich vaak snel door, waardoor een haartransplantatie niet altijd zin heeft.

Micro haar pigmentatie voor studenten?
Micro haar pigmentatie voor studenten?

Om deze reden ontdekken steeds meer studenten de micro haar pigmentatie behandeling. Dit is een behandeling die direct resultaat geeft. U bent als student dus niet lang uit de roulatie, wat wel vaak het geval is bij een haartransplantatie behandeling. Bovendien kost een micro haar pigmentatie behandeling voor studenten meestal tussen de 590 en 2.295 euro. Dit is makkelijker te bekostigen dan een haartransplantatie.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie voor studenten
  • Micro hair pigmentation voor studenten
  • Tricopigmentatie voor studenten
  • Scalp pigmentatie voor studenten
  • Haar tattoo of haar tatoeage voor studenten
  • MHP voor studenten

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie voor studenten’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.