Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie voor en na foto’s

U voelt zich niet prettig bij een opvallend dunner wordende haardos. Kaalheid en dunner wordend haar zijn nog altijd onderwerpen waar u niet graag over praat. Toch is het tegenwoordig prima mogelijk om iets aan dit probleem te doen. Micro haar pigmentatie is een innovatieve techniek die zonder verdoving of narcose plaatsvindt en die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Begin met het bekijken van micro haar pigmentatie voor en na foto’s om u op deze manier verder in de techniek te verdiepen.

Micro haar pigmentatie voor en na - ingezoomd.
Micro haar pigmentatie voor en na – ingezoomd.

Het belang van micro haar pigmentatie voor en na foto’s

U kunt micro haar pigmentatie voor en na foto’s bekijken zodat u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden die de behandeling biedt. Bekijk hoe degenen die u reeds zijn voorgegaan een stoere, goed onderhouden ‘shaven look’ hebben na de behandeling. Zie ook hoe pleksgewijze kaalheid en dunner wordend haar wordt gecamoufleerd door het aanbrengen van de gekleurde pigmenten. De haarstoppels zijn nauwelijks van echte stoppels te onderscheiden. De gebruikte pigmenten liggen zo dicht mogelijk tegen uw eigen kleur aan en vervagen na verloop van 1 à 2 jaar. Om het resultaat zo natuurgetrouw mogelijk te houden kunt u tussentijds nabehandelingen ondergaan. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met uw haarlijn en de wensen die u heeft op het gebied van de kleur van het pigment.

Micro haar pigmentatie voor en na foto's.
Micro haar pigmentatie voor en na foto’s.

Waar bekijkt u micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Het bekijken van micro haar pigmentatie voor en na foto’s kan zowel online als in diverse beauty magazines. Een zoekopdracht opgeven in een online zoekmachine levert tal van resultaten op. Vergelijk de verschillende voor en na foto’s van de diverse aanbieders met elkaar. U ziet vaak al snel of het bewerkt of origineel beeldmateriaal betreft. Waar u een meer en beter inzicht krijgt in de resultaten direct na een behandeling is op een micro haar pigmentatie forum. Hier praten lotgenoten met elkaar over ervaringen en behandelingen. Gebruikers op het forum plaatsen regelmatig foto’s van de resultaten in de loop van een behandeling. Een micro haar pigmentatie behandeling bestaat immers meestal uit meerdere sessies. Lotgenoten leggen vaak de tussenstappen op beeld vast. Deze beelden krijgt u bij de behandelaars niet te zien, maar kunnen vaak wel medebepalend zijn om voor een behandeling te kiezen.

Het bekijken van meerdere micro haar pigmentatie voor en na foto’s

Door zoveel mogelijk informatie te bestuderen, te lezen en te bekijken komt u veel te weten over de behandelmethode. U ziet hoe op een natuurlijke wijze een ‘shaven look’ tot stand komt en hoe op mooie wijze pleksgewijze kaalheid wordt gecamoufleerd. Ook als u zelf littekens wilt laten wegwerken na bijvoorbeeld een haartransplantatie dan kunt u daarvan foto’s vinden. Een goede kliniek zal u bij het intakegesprek zonder dat u daar om hoeft te vragen micro haar pigmentatie voor en na foto’s laten zien. U kunt zelf ook toestemming geven om uw voor en na foto’s in de toekomst aan bezoekers van de kliniek te tonen. Dit is echter nooit verplicht, maar volledig op vrijwillige basis. Tijdens uw zoektocht naar voor en na foto’s van behandelingen zult u zien dat de meeste klinieken ook op hun website beelden laten zien. Pas in de kliniek zelf ziet u uitgebreide voorbeelden van reeds uitgevoerde behandelingen. Het betreft immers nog altijd een gevoelige kwestie en u wilt zichzelf misschien ook niet graag overal terug zien als ‘voor en na foto’.

Vragen na het bekijken van voor en na foto’s MHP behandeling

Het kan zijn dat u na het bekijken van voor en foto’s van een MHP behandeling andere en/of bijkomstige vragen heeft. Noteert u deze vragen voor u zelf en stel deze aan de behandelaar tijdens het kennismakingsgesprek bij de kliniek van uw keuze. U kunt niet genoeg vragen stellen en zo voor u zelf bepalen of een MHP behandeling inderdaad hetgeen is waar u naar op zoek bent. Vraag om een rondleiding door de kliniek en de meeste behandelaars laten u ook de behandelkamer zien. Alles om u op een zo goed mogelijke manier voor te bereiden op de micro haar pigmentatie behandeling. Bent u zenuwachtig? Neem dan uw partner, een vriend(in) of kennis mee naar de intake. Zo weet u zeker dat u geen belangrijke vragen vergeet te stellen en dat u alles weet over de behandeling die u wilt ondergaan. Een goede kliniek neemt alle tijd om uw vragen te beantwoorden en u naar behoren te informeren over de innovatieve techniek waar gebruik van wordt gemaakt. Ook wordt gekeken welk pigment het beste bij u past en hoe de haarlijn precies wordt opgevuld. Een goede voorbereiding is vaak een groot onderdeel van het uiteindelijke resultaat.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie voor en na foto’s
  • Micro hair pigmentation voor en na foto’s
  • Tricopigmentatie voor en na foto’s
  • Scalp pigmentatie voor en na foto’s
  • Haar tattoo of haar tatoeage voor en na foto’s
  • MHP voor en na foto’s

Micro haar pigmentatie voor en na foto’s FAQ

Overweegt u een micro haar pigmentatie behandeling? Enkele vragen over micro haar pigmentatie voor en na foto’s worden regelmatig gesteld. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen. De vragen worden kort en bondig beantwoord.

1. Wat zijn micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Tricopigmentatie, zoals micro haar pigmentatie ook wordt genoemd, is een innovatieve behandeltechniek. De behandeling biedt een oplossing bij ongewenst haarverlies en kaalheid. Zowel mannen als vrouwen komen voor micro haar pigmentatie in aanmerking. Micro haar pigmentatie voor en na foto’s geven u een beeld van welke resultaten bereikt kunnen worden. Het spreekt voor zich dat de voor foto voor aanvang van de MHP behandeling wordt gemaakt en de na foto bij het bereiken van het eindresultaat.

2. Wat is het belang van micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Micro haar pigmentatie is een intensieve behandeling die voor veel mensen een geschikte oplossing biedt. Ter voorbereiding op een eventuele behandeling kunt u voor en na foto’s bekijken. Hierdoor krijgt u een idee van de mogelijkheden en de resultaten die bereikt worden. Micro haar pigmentatie voor en na foto’s zijn een waardevolle aanvulling op uw beeldvorming van de behandeling.

3. Waar en hoe vind ik micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Het bekijken van micro haar pigmentatie voor en na foto’s is een prima aanvulling op onder meer het lezen van ervaringsverhalen van anderen. Micro haar pigmentatie voor en na foto’s worden gepubliceerd op websites van klinieken waar de behandeling wordt aangeboden. MHP specialisten laten u graag zien welke resultaten bereikt worden. Daarnaast kunt u ook micro haar pigmentatie voor en na foto’s vinden op schoonheids en haar fora. Regelmatig plaatsen zowel mannen als vrouwen foto’s van het resultaat. Gaat u naar een intakegesprek bij een MHP specialist? Ook daar krijgt u voorbeelden te zien van micro haar pigmentatie voor en na foto’s die bij de kliniek zijn uitgevoerd. Heeft u er geen probleem mee dat uw voor en na foto’s getoond worden? U kunt dit kenbaar maken tijdens het intakegesprek. Het is overigens geen verplichting en u staat volledig in uw recht als u anders besluit.

4. Wat kom ik te weten door het bekijken van micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Met name foto’s die gepubliceerd zijn en worden op websites van aanbieders van tricopigmentatie laten u twee momenten zien. De eerste ‘voor’ foto is kort voor aanvang van de behandeling gemaakt, de ‘na’ foto is gemaakt na afronding van de overeengekomen behandelsessies. Er zit een aantal weken tussen de micro haar pigmentatie voor en na foto’s die u op dat moment bekijkt. Andere micro haar pigmentatie voor en na foto’s vindt u op bijvoorbeeld een haarforum. Naast het stellen van vragen en delen van ervaringsverhalen plaatsen mannen en vrouwen hier ook MHP foto’s. Het interessante van deze foto’s is dat ze op verschillende momenten zijn gemaakt. U ziet hier hoe de resultaten zich steeds verder ontwikkelen tot het uiteindelijke eindresultaat. Deze foto’s geven u niet alleen inzicht in het resultaat maar ook in de herstelperiode.

5. Zijn micro haar pigmentatie voor en na foto’s online betrouwbaar?

Photoshoppen is een werkwoord geworden, waardoor u zich soms af kunt vragen of gepubliceerde foto’s ‘echt’ materiaal zijn. Door nauwkeurig te kijken is vaak zichtbaar dat een beeld bewerkt is. Bewerkte beelden hebben soms opvallende kleurverschillen en ook verschillen in het hoofd en huidskleur vallen goed op. MHP voor en na foto’s die u bekijkt op de websites van MHP specialisten zijn in de regel authentiek. Mannen en vrouwen die op een haarforum of blog eigen MHP voor en na foto’s plaatsen zijn meestal eveneens onbewerkt.

6. Kan ik MHP voor en na foto’s van mannen en vrouwen bekijken?

Tricopigmentatie is een behandeling die bij zowel mannen als vrouwen wordt toegepast. Toch ziet u online voornamelijk micro haar pigmentatie voor en na foto’s van mannen. Vrouwen kiezen er vaker dan mannen voor om hun MHP foto’s niet te laten publiceren. Vrouwen ondergaan een MHP behandeling om dunner wordend haar optisch voller te laten maken, littekens en/of kale plekken te laten camoufleren. Net zoals bij mannen het geval is, zijn bij vrouwen de resultaten uitstekend. Als u tijdens een intakegesprek bij een ervaren MHP specialist vraagt om specifieke vrouwelijke MHP voor en na foto’s zijn deze doorgaans wel beschikbaar.

7. Ik zie bij binnen- en buitenlandse klinieken opvallend vaak dezelfde foto’s. Hoe kan dat?

Het publiceren van MHP voor en na foto’s is privacy gevoelig. Niet iedereen geeft toestemming om zijn of haar voor en na foto’s voor publicatie doeleinden te gebruiken. Om toch een eerste inzicht te geven in de mogelijkheden wordt zowel in binnen- als buitenland gebruik gemaakt van dezelfde foto’s. Zowel bij mannen als vrouwen worden micro haar pigmentatie voor en na foto’s gemaakt die in uw dossier terecht komen. De foto’s blijven in uw dossier en worden niet getoond aan anderen. Als u online micro haar pigmentatie voor en na foto’s bekijkt zult u geregeld dezelfde foto’s voorbij zien komen. Staar u niet blind op deze beelden. Ervaren MHP specialisten laten tijdens een intakegesprek foto’s zien van behandelingen die ter plaatse in de kliniek zijn uitgevoerd.

8. Waarom moet ik MHP voor en na foto’s laten maken?

Het maken van voor en na foto’s wordt niet alleen bij tricopigmentatie gedaan. Dit gebeurt bij verschillende medische en cosmetische behandelingen. De foto’s die gemaakt worden, worden toegevoegd aan uw dossier. Door na het bereiken van het eindresultaat de voor en na foto’s naast elkaar te leggen krijgt u meteen een goede blik op het verschil. Hetzelfde geldt voor de MHP specialist die de behandeling bij u uitvoert.

9. Mag ik tijdens een intakegesprek vragen om MHP voor en na foto’s van bereikte resultaten?

De bedoeling van het intakegesprek is dat u een goed inzicht krijgt in de tricopigmentatie behandeling. Het spreekt voor zich dat u hierbij wilt weten hoe en welke resultaten de betreffende kliniek heeft bereikt. Ervaren MHP specialisten laten u doorgaans als onderdeel van het uitgebreide intakegesprek MHP voor en na foto’s zien van behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. Als u vragen heeft over de getoonde foto’s kunt u deze gerust stellen. Het doel van het tonen van de tricopigmentatie voor en na foto’s heeft onder meer als doel dat uw vragen, eventuele twijfels en zorgen worden beantwoord en weggenomen.

10. Is het mogelijk om foto’s te maken tijdens de behandeling?

Micro haar pigmentatie is een langdurige behandeling, waarbij u gemiddeld tussen de 3 en 8 uur in een behandelstoel zit. Zelf foto’s maken is op dat moment vrijwel onmogelijk. Toch kunt u benieuwd zijn naar hoe de behandeling wordt uitgevoerd. Het komt ook voor dat mensen graag later aan familieleden en/of vrienden willen laten zien wat er precies is gebeurd. U kunt rustig aan de medewerkers van de kliniek vragen of ze tijdens de MHP behandeling een aantal foto’s van u willen maken. Als u uw eigen telefoon en/of camera meeneemt is dit doorgaans geen probleem.

11. Wanneer wordt de micro haar pigmentatie na foto gemaakt?

De eerste resultaten van een tricopigmentatie behandeling zijn direct na afloop van de eerste behandelsessie zichtbaar. Het is echter normaal dat door het natuurlijke huidvernieuwingsproces een klein percentage van het aangebrachte pigment wordt afgestoten. Een volgende behandelsessie vindt drie tot vijf weken later plaats. Na twee behandeling hebben de meeste mannen en vrouwen een uitstekend resultaat bereikt. De derde behandeling kan dienen als touch-up of verfijning. Slechts in uitzonderlijke gevallen zijn aanvullende behandelingen nodig. Nadat de laatste behandelsessie heeft plaatsgevonden duurt het nog drie tot vijf weken voor de uiteindelijke ‘na’ foto wordt gemaakt.

12. Kan ik MHP voor en na foto’s combineren met het bekijken van MHP video’s?

Jazeker, tegenwoordig kunt u onder meer via Youtube diverse MHP video’s vinden. Uiteraard betreft het niet alleen behandelingen die in Nederland zijn uitgevoerd. Micro haar pigmentatie video’s brengen op gedetailleerde wijze in beeld hoe de pigmenten in de hoofdhuid worden aangebracht. Het is een uitstekende aanvulling op het bekijken van micro haar pigmentatie voor en na foto’s.

13. Wat moet ik nog meer weten over micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Tricopigmentatie is een innovatieve, verfijnde behandeling die een oplossing biedt bij ongewenste haaruitval en kaalheid. De behandeling is geschikt voor een grote groep mannen en vrouwen en camoufleert kale plekken en littekens op uitstekende wijze. Mensen die niet voor een haartransplantatie of een haarstamcel transplantatie behandeling in aanmerking komen, kunnen vaak wel behandeld worden met micro haar pigmentatie. Ook Alopecia areata patiënten maken gebruik van de ingreep. Het is een niet-chirurgische ingreep met een lange behandelduur en een relatief korte herstelperiode. Als u een micro haar pigmentatie behandeling overweegt kunt u MHP voor en na foto’s bekijken als voorbereiding op de ingreep. Net zoals met het lezen van MHP ervaringen en meediscussiëren op een MHP forum is het belangrijk om met een open blik naar de verschillende tricopigmentatie voor en na foto’s te kijken. De resultaten die bereikt worden zijn bij iedereen anders.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie voor en na foto’s’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.