Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Micro haar pigmentatie korting, actie of aanbieding?

Door een toenemend aanbod behandelaars die zich specialiseren in micro haar pigmentatie of tricopigmentatie, kunt u ook steeds vaker gebruik maken van kortingen. Een micro haar pigmentatie korting, actie of aanbieding is iets waarbij u goed op moet letten en lezen wat de aanbieding precies inhoudt.

Micro haar pigmentatie actie of kortingscoupons

U kent het vast wel. Kortingscoupons voor een dagje beautysalon of met korting naar de sauna. Regelmatig zijn deze coupons en aanbiedingen ook verkrijgbaar voor micro haar pigmentatie behandelingen. Door gebruik te maken van deze micro haar pigmentatie actie’s kunt u op betaalbare wijze iets doen aan haaruitval maar ook ontsierende littekens na bijvoorbeeld een haartransplantatie. Net als bij iedere aanbieding is het belangrijk om vooraf goed te informeren wat u precies kunt verwachten en wat de mogelijk bijkomende kosten zijn. Betreft het een gerenommeerde kliniek die de aanbieding doet of is het een onbekende behandelaar waar u niet veel informatie over terug kunt vinden?

Waar let u op bij een micro haar pigmentatie aanbieding?

Hoe aantrekkelijk een micro haar pigmentatie korting, actie of aanbieding ook lijkt, het blijft een gespecialiseerde behandeling die u het beste uit laat voeren door een ervaren specialist. De verfijnde techniek in combinatie met de semi-permanente pigmenten zorgen ervoor dat u komaf maakt met kaalheid, kale plekken en dunner wordend haar. Als dit kan voor een scherpe prijs dan is dat mooi meegenomen maar vergeet nooit dat uw hoofdhuid gevoelig is. Resultaten zijn daarnaast direct na een eerste behandelsessie zichtbaar. Zit u dan met een resultaat wat totaal niet is wat u er van verwachte dan kan dat een flinke tegenvaller zijn. Voordat u op een micro haar pigmentatie korting in gaat is het aan te raden om eerst meer te weten te komen over de betreffende aanbieder. Informatie vindt u tegenwoordig snel en eenvoudig online. Lees ervaringsverhalen van anderen en neem deze mee in uw beeldvorming. Uiteraard kunnen ook de gevestigde klinieken en beautysalons aanbiedingen of acties hebben en zijn het niet alleen maar slechte ervaringen die u tegenkomt.

Wat is er precies bij de micro haar pigmentatie korting, actie of aanbieding inbegrepen?

Het is niet geheel onbelangrijk om goed uit te zoeken wat precies bij het actie tarief is inbegrepen. Zo is een intakegesprek een essentieel onderdeel van een behandeling en zijn er altijd meerdere behandelsessies nodig om tot een optimaal eindresultaat te komen. Hoeveel hoofdzones worden er behandeld en welk soort pigment wordt er gebruikt? Daarnaast is het ook niet onbelangrijk om te informeren hoe de nazorg geregeld is. Micro haar pigmentatie is een niet-invasieve ingreep die zonder narcose wordt uitgevoerd. Dat neemt niet weg dat u tóch een allergische reactie kunt hebben op de pigmenten die worden aangebracht. In zulke gevallen wilt u graag weten waar u terecht kunt voor de nodige nazorg. Hetzelfde geldt voor de nabehandelingen. Semi-permanente pigmenten verdwijnen geleidelijk na verloop van tijd. Kunt u voor een nabehandeling ook bij dezelfde behandelaar terecht en hoe zit het met de kosten die voor zulk soort behandelingen in rekening worden gebracht? Het verdient de aanbeveling om vooraf goed uit te pluizen waar u met een micro haar pigmentatie korting, actie of aanbieding precies aan toe bent. Dit voorkomt teleurstellingen en wellicht ook hoge kosten.

We krijgen als haarspecialist veel vragen binnen over het ideale moment om haargroeimiddelen te gaan gebruiken. Dit verschilt uiteraard per persoon, maar er zijn altijd een aantal zaken die u hiervoor in uw achterhoofd moet houden. Er zijn namelijk een aantal voordelen en nadelen wanneer u haargroeimiddelen wilt gaan gebruiken. Sommige mensen kiezen hiervoor, omdat ze ondanks een interessante micro haar pigmentatie korting, actie of aanbieding toch niet het bedrag hiervoor kunnen opbrengen.

Wanneer is het verstandig om wel haargroeimiddelen te gaan gebruiken?

 • Wanneer er sprake is van erfelijke haaruitval, alopecia androgenetica.
 • Wanneer u last heeft van haarverlies en dit niet kunt accepteren.
 • Wanneer u alle mogelijkheden goed heeft overwogen.
 • Wanneer u niet meer haar wilt verliezen door het gebruik van haargroeimiddelen.
 • Wanneer u de haaruitval wilt stabiliseren of hergroei wilt realiseren.
 • Wanneer u een haartransplantatie uit wilt stellen.
 • Wanneer u er van overtuigd bent dat u later kaal zal worden en dit niet kunt accepteren.

Houd er rekening mee dat haargroeimiddelen vaak het beste preventief werken en haarverlies kunnen stabiliseren. Volledige hergroei  bij erfelijke haaruitval gebeurt zelden tot nooit.

Wanneer is het niet verstandig om haargroeimiddelen te gaan gebruiken?

 • Wanneer u een haarziekte heeft.
 • Wanneer u al volledig kaal bent.
 • Wanneer u geen last heeft van het haarverlies en het “kaal worden” goed kunt accepteren.
 • Wanneer u allergisch bent voor haargroeimiddelen.
 • Wanneer u, door wat voor reden ook, niet tegen haargroeimiddelen kunt.

Mocht u na het lezen van dit artikel nog steeds vragen hebben, neem dan gerust contact op. Sommige mensen kiezen er voor om micro haar pigmentatie te combineren met het gebruik van haargroeimiddelen.

Gerelateerde keywords:

 • Micro haar pigmentatie korting, actie of aanbieding
 • Micro hair pigmentation korting, actie of aanbieding
 • Tricopigmentatie korting, actie of aanbieding
 • Scalp pigmentatie korting, actie of aanbieding
 • Haar tattoo of haar tatoeage korting, actie of aanbieding
 • MHP korting, actie of aanbieding

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie korting, actie of aanbieding’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten. Ook op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u meer informatie vinden over dit onderwerp.