Voordat u een MHP behandeling inplant, vindt er altijd een micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult plaats. Tijdens dit consult worden verschillende onderwerpen besproken. Het is belangrijk dat u zich goed voorbereidt op dit gesprek. In dit artikel wordt uitgelegd wat u zelf kunt doen, om zich beter te kunnen voorbereiden.

Lees u voor het micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult goed in

Wat weet u momenteel al van de micro haar pigmentatie behandeling? De MHP behandeling lijkt volgens veel mensen op een tatoeage. Het is echter toch heel anders. Er worden andere naalden en pigmenten gebruikt. Bovendien vergt deze behandeling veel oefening en expertise. De micro haar pigmentatie techniek is een lastige techniek, die lang niet iedereen kan leren. Er wordt bij deze behandeling pigment ingebracht in de hoofdhuid. Er worden met de pigmenten eigenlijk haarstoppels nagebootst. Daarom wordt deze behandeling ook wel eens een haar tatoeage genoemd.

Micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult?

Micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult?

Bereid u goed voor op het micro haar pigmentatie consult of kennismakingsgesprek

Veel mensen hebben vragen, voordat ze het consult gaan bijwonen. Wellicht dat u iets wilt weten over de MHP voorzorg of nazorg? Heeft u vragen over de behandeling of deze pijnlijk is of is er wellicht iets anders dat u wilt weten? Schrijf uw vragen van tevoren op, zodat u deze niet vergeet te stellen tijdens het kennismakingsgesprek.

Wat wordt er besproken tijdens het MHP kennismakingsgesprek of consult?

Er worden tijdens het kennismakingsgesprek verschillende onderwerpen besproken. Het belangrijkste is uiteraard dat u uw wensen laat weten. Let op dat u uw wensen helder formuleert. Samen met de MHP specialist zal worden bepaald hoe u een optimaal resultaat kunt krijgen. Daarnaast wordt een vragenlijst doorgenomen, waarbij uw gegevens worden opgenomen en uw gezondheid wordt besproken. U ontvangt aan het einde van het consult een micro haar pigmentatie offerte. Hierin wordt een totaalprijs genoemd, inclusief voor- en nazorg en de benodigde behandelingen voor een optimaal resultaat.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult
  • Micro hair pigmentation kennismakingsgesprek of consult
  • Tricopigmentatie kennismakingsgesprek of consult
  • Scalp pigmentatie kennismakingsgesprek of consult
  • Haar tattoo of haar tatoeage kennismakingsgesprek of consult
  • MHP kennismakingsgesprek of consult

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.