Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult

Voordat u een MHP behandeling inplant, vindt er altijd een micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult plaats. Tijdens dit consult worden verschillende onderwerpen besproken. Het is belangrijk dat u zich goed voorbereidt op dit gesprek. In dit artikel wordt uitgelegd wat u zelf kunt doen, om zich beter te kunnen voorbereiden.

Lees u voor het micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult goed in

Wat weet u momenteel al van de micro haar pigmentatie behandeling? De MHP behandeling lijkt volgens veel mensen op een tatoeage. Het is echter toch heel anders. Er worden andere naalden en pigmenten gebruikt. Bovendien vergt deze behandeling veel oefening en expertise. De micro haar pigmentatie techniek is een lastige techniek, die lang niet iedereen kan leren. Er wordt bij deze behandeling pigment ingebracht in de hoofdhuid. Er worden met de pigmenten eigenlijk haarstoppels nagebootst. Daarom wordt deze behandeling ook wel eens een haar tatoeage genoemd.

Micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult?
Micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult?

Bereid u goed voor op het micro haar pigmentatie consult of kennismakingsgesprek

Veel mensen hebben vragen, voordat ze het consult gaan bijwonen. Wellicht dat u iets wilt weten over de MHP voorzorg of nazorg? Heeft u vragen over de behandeling of deze pijnlijk is of is er wellicht iets anders dat u wilt weten? Schrijf uw vragen van tevoren op, zodat u deze niet vergeet te stellen tijdens het kennismakingsgesprek.

Wat wordt er besproken tijdens het MHP kennismakingsgesprek of consult?

Er worden tijdens het kennismakingsgesprek verschillende onderwerpen besproken. Het belangrijkste is uiteraard dat u uw wensen laat weten. Let op dat u uw wensen helder formuleert. Samen met de MHP specialist zal worden bepaald hoe u een optimaal resultaat kunt krijgen. Daarnaast wordt een vragenlijst doorgenomen, waarbij uw gegevens worden opgenomen en uw gezondheid wordt besproken. U ontvangt aan het einde van het consult een micro haar pigmentatie offerte. Hierin wordt een totaalprijs genoemd, inclusief voor- en nazorg en de benodigde behandelingen voor een optimaal resultaat.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult
  • Micro hair pigmentation kennismakingsgesprek of consult
  • Tricopigmentatie kennismakingsgesprek of consult
  • Scalp pigmentatie kennismakingsgesprek of consult
  • Haar tattoo of haar tatoeage kennismakingsgesprek of consult
  • MHP kennismakingsgesprek of consult

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.

Micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult FAQ

Overweegt u een micro haar pigmentatie behandeling? Enkele vragen over een micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek of consult worden regelmatig gesteld. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen. De vragen worden kort en bondig beantwoord.

1. Wat wordt er besproken tijdens een MHP kennismakingsgesprek?

Het consult is bedoeld om kennis met elkaar te maken, daarnaast worden uw hoofdhuid en haarverlies bekeken en beoordeelt. U kunt aangeven hoelang u al met haaruitval te maken heeft en wat de onderliggende oorzaak daarvan is. Geef aan wat u verwacht van een MHP behandeling. De MHP specialist bespreekt samen met u het aantal hoofdzones dat behandeld kan worden, het aantal behandelsessies dat nodig is en de resultaten die u kunt verwachten. Neem informatie over uw gezondheid, medische aandoeningen en medicijn gebruik mee naar het consult.

2. Moet ik voor een kennismakingsgesprek naar de kliniek toe?

De meeste mannen en vrouwen die een micro haar pigmentatie behandeling overwegen geven de voorkeur aan een fysieke kennismaking, in de kliniek. Woont u echter wat verder weg of heeft u de voorkeur voor een online kennismakingsgesprek dan is dat meestal ook mogelijk. Het voordeel van fysiek kennismaken is dat u ter plaatse vaak een ander gevoel heeft dan wanneer u telefonisch of via beeld bellen iemand spreekt. Ook kunt u ter plaatse de behandelapparatuur bekijken.

3. Wat als ik geen klik voel tijdens het consult?

Het kan altijd gebeuren dat u, ondanks uitstekende recensies en klantervaringen, geen klik voelt bij een MHP specialist en/of kliniek. Het is dan ook niet vreemd of raar om bij meerdere specialisten kennis te maken. Vertrouwen in degene die de behandeling toepast is belangrijk. U zit een aantal aaneengesloten uren in de behandelstoel.

4. Moet ik betalen voor een micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek?

Nee, de meeste gespecialiseerde klinieken en behandelaars bieden het eerste consult gratis aan. Er zijn ook aanbieders die de kosten voor het consult in mindering brengen wanneer u de MHP behandeling daar toe laat passen.

5. Kan ik mezelf voorbereiden op een MHP kennismakingsgesprek?

Ja, u kunt zich vooraf inlezen in de behandelmethode. Schrijf de vragen die u heeft op en neem het overzicht, tezamen met een overzicht van de medicijnen welke u gebruikt mee naar het consult. Probeer thuis onder woorden te brengen wat u verwacht van de behandeling. Bent u onzeker of ziet u op tegen het consult? Neem iemand die u vertrouwt mee, u kunt zich dan beter ontspannen.

6. Krijg ik tijdens een MHP consult een prijsopgave?

Ja, naast een behandelvoorstel ontvangt u ook een overzichtelijke prijsopgave. Hierin wordt onder meer vermeld hoeveel hoofdzones behandeld worden en hoeveel behandelsessies er zijn inbegrepen.

7. Hoe kan ik een afspraak maken voor een micro haar pigmentatie kennismakingsgesprek?

MHP specialisten en klinieken zijn zowel telefonisch als via e-mail en/of WhatsApp bereikbaar voor het maken van een afspraak. Gaat uw voorkeur uit naar een online kennismakingsgesprek of beeldbellen? Ook daarvoor is het maken van een afspraak gewenst. U bent er dan zeker van dat de MHP specialist voldoende tijd voor u heeft.