Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen

Micro haar pigmentatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen is het plaatsen van semi-permanente pigmenten in de bovenste huidlagen. De behandeling creëert korte haarstoppels die vrijwel niet van echt haar zijn te onderscheiden. Micro haar pigmentatie is een behandeling als u last heeft van dunner wordend haar, haaruitval en (pluksgewijze) kaalheid. Behandelingen kunnen worden uitgevoerd door Nederlandse en Belgische specialisten.

Micro haar pigmentatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen?
Micro haar pigmentatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen?

Hoogwaardige kwaliteit en mooie tricopigmentatie resultaten

Met de toenemende vraag naar het aantal behandelingen is ook de kwaliteit gestegen. De techniek wordt voortdurend verder verbeterd en verfijnd. Micro haar pigmentatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen is van hoogwaardige kwaliteit en de resultaten zijn verbluffend goed. Sommige behandelaars bieden het gebruik van gekleurde pigmenten aan, wilt u dat niet dan zijn de semi-permanente pigmenten geschikt. Voordeel van de semi-permanente pigmenten is dat de kleur op natuurlijke wijze vervaagd. Hierdoor kan bij een nabehandeling altijd de haarlijn aangepast en bijgesteld worden. Dit doet u in samenspraak met de specialist. Door regelmatig na te laten behandelen ziet uw stoere geschoren look er altijd optimaal uit en worden littekens professioneel verhuld.

Micro haar pigmentatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen alternatief voor een haartransplantatie

Is uw kaalheid al te ver gevorderd of liggen de kosten voor een haartransplantatie te hoog? Micro haar pigmentatie kan voor u een goed alternatief zijn. Met behulp van een microscopisch kleine naald worden de gekleurde pigmenten in uw hoofdhuid aangebracht. De eerste resultaten zijn direct zichtbaar. Afhankelijk van het aantal hoofdzones en behandelsessies dat u nodig heeft is het uiteindelijke resultaat een paar weken later zichtbaar. Door de leefregels van de specialist zoveel mogelijk op te volgen heeft u het langst plezier van de behandeling. Tijdens de behandeling kunt u televisie kijken, internetten en/of een praatje maken met de behandelaar. Houdt er rekening mee dat een behandelsessie een paar aaneengesloten uren duurt.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen?
  • Micro hair pigmentation in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen?
  • Tricopigmentatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen?
  • Scalp pigmentatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen?
  • Haar tattoo of haar tatoeage in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen?
  • MHP in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Terneuzen, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.