Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert

Bij micro haar pigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert wordt met behulp van semi-permanente pigmenten haarstoppels op uw hoofdhuid gezet. De techniek lijkt misschien op een tatoeage, maar de gebruikte apparatuur is veel meer verfijnd. Micro haar pigmentatie wordt aangepast aan uw haarlijn en de wensen die u heeft op het gebied van kleur. In vergelijking met bijvoorbeeld een haartransplantatie is MHP een betaalbaar alternatief met goede resultaten.

Micro haar pigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Rijswijk, Heerenveen, Weert?
Micro haar pigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Rijswijk, Heerenveen, Weert?

Wanneer is micro haar pigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert geschikt voor u?

Micro haar pigmentatie is een behandeling die zowel wordt uitgevoerd bij mannen als vrouwen. De behandeling zelf wordt als pijnloos ervaren. Mogelijke risico’s en bijwerkingen zijn erg klein. Het aangebrachte pigment verdwijnt in de loop van de tijd en daarna kunt u bij een nabehandeling uw haarlijn laten aanpassen. Micro haar pigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert is voor u een mogelijke oplossing indien uw kaalheid niet langer in aanmerking komt voor een haartransplantatie. Maar ook mannen die een goed verzorgde geschoren look willen hebben doen hun voordeel met MHP. Daarnaast kiezen ook steeds meer Alopecia Areata patiënten voor een behandeling met semi-permanente pigmenten. Doe dit overigens wel altijd en steeds in overleg met uw behandelend arts.

Hoe verloopt een micro haar pigmentatie behandeling?

Micro haar pigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Heerenveen begint altijd met een intakegesprek. Gedurende dit kennismakingsgesprek heeft u de mogelijkheid om uw vragen aan de specialist te stellen. De specialist zal u laten zien hoe eerdere bereikte resultaten er uitzien en hoeveel hoofdzones u het beste kunt laten behandelen. Vraag om een rondleiding door de kliniek, waarbij u graag een kijkje neemt in de behandelkamer. Neem kort plaats in de behandelstoel en vraag wat de mogelijkheden zijn om gedurende de behandeling bezig te blijven. Hierbij kunt u onder meer denken aan televisie kijken en internetten. Een goede behandelaar biedt ook goede nazorg.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert?
  • Micro hair pigmentation in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert?
  • Tricopigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert?
  • Scalp pigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert?
  • Haar tattoo of haar tatoeage in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert?
  • MHP in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Pijnacker-Nootdorp, Woerden, Heerenveen, Rijswijk, Weert’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.