Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum

Kaal worden en haarverlies zijn onderwerpen waar u niet graag mee wordt geconfronteerd. Micro haar pigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum geeft uw hoofdhuid een natuurlijk uiterlijk. De behandeling geeft u een stoer geschoren korte look maar ook dunner wordend haar krijgt een meer vol uiterlijk. Micro haar pigmentatie is een innovatieve techniek waar vrijwel iedereen voor in aanmerking komt.

Micro haar pigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen of Hilversum?
Micro haar pigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen of Hilversum?

Pijnvrije micro haar pigmentatie in Amstelveen

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een haartransplantatie is MHP een niet-chirurgische behandeling. Micro haar pigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum wordt doorgaans als pijnvrij ervaren. Heeft u een erg gevoelige huid of als u snel nerveus bent gebruik dan vooraf een verdovende crème. Deze crème is via de huisarts verkrijgbaar. U kunt de crème voor de micro haar pigmentatie behandeling aanbrengen. Hierdoor neemt u op een ontspannen manier plaats in de behandelstoel. Dit is zowel voor uzelf als voor de behandelaar van groot belang. Als u ontspannen bent worden de mooiste resultaten bereikt.

Voor wie is micro haar pigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum geschikt?

Het bijzondere van de micro haar pigmentatie techniek is dat zowel mannen als vrouwen in aanmerking komen. Bovendien wordt de techniek toegepast bij jong en oud. Daarnaast kunnen ook personen die door een te ver gevorderde kaalheid niet in aanmerking komen voor een haartransplantie een behandeling uit laten voeren. Hetzelfde geld voor Alopecia Areate patiënten en personen die een meer vollere haardos willen. De semi-permanente pigmenten die worden aangebracht creëren nauwelijks van echt te onderscheiden haarstoppels. Na verloop van tijd vervagen de gekleurde pigmenten en heeft u de keuze om voor een nabehandeling te kiezen. Het pigment dat gebruikt wordt stemt de behandelaar in samenspraak met u af op uw natuurlijke haarkleur. Dit net zoals de gewenste haarlijn. Micro haar pigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum laat u het beste uitvoeren door gespecialiseerde behandelaars.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum?
  • Micro hair pigmentation in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum?
  • Tricopigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum?
  • Scalp pigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum?
  • Haar tattoo of haar tatoeage in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum?
  • MHP in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Oss, Helmond, Amstelveen, Hilversum’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.