Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Micro haar pigmentatie in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk

Micro haar pigmentatie is een niet-chirurgische ingreep waarbij gebruik wordt gemaakt van hypoallergene producten. Aangebrachte pigmenten worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken, waarbij de kans op risico’s en bijwerkingen laag is. Micro haar pigmentatie in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk wordt toegepast om af te rekenen met kaalheid en haarverlies optisch te verhullen.

Micro haar pigmentatie Houten, Middelburg, Barendrecht of Waalwijk?
Micro haar pigmentatie Houten, Middelburg, Barendrecht of Waalwijk?

Optische haardichtheid micro haar pigmentatie behandeling

Het aanbrengen van de semi-permanente pigmenten in de bovenste huidlagen creëert een optisch dichtere haardos. Kale hoofden krijgen met behulp van micro haar pigmentatie in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk een stoere ‘shaven look’. De aangebrachte haarstoppels zijn een natuurgetrouwe weergave van uw eigen stoppels en passen bij uw uiterlijk. Laat de specialist altijd een voorstel voor een kleur pigment doen waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en ideëen. Het voordeel van het gebruik van semi-permanente inkt is dat de kleuren niet naar groen of blauw verkleuren. Op natuurlijke wijze vervagen de aangebrachte haarstoppels en indien u dat wenst kunt u op ieder gewenst moment kiezen voor een zogenaamde touch up.

Grote doelgroep MHP behandelingen

Micro haar pigmentatie in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk is ideaal voor mensen die te jong zijn voor een haartransplantatie. Is uw kaalheid al te ver gevorderd zodat een haartransplantatie niet meer uitgevoerd kan worden? Ook dan is micro haar pigmentatie een mogelijkheid. De verfijnde techniek in combinatie met de hypoallergene producten die gebruikt worden zorgen ervoor dat een grote doelgroep ontstaat. De vraag naar micro haar pigmentatie in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk maakt een stijgende trend door. Net zoals de vraag stijgt ook het aanbod. Het is van belang dat u verschillende aanbieders met elkaar vergelijkt en daar waar mogelijk zoveel mogelijk ervaringen van anderen leest. Door op deze wijze te werk te gaan bent u zeker van een goed resultaat waar u lang plezier van heeft.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk?
  • Micro hair pigmentation in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk?
  • Tricopigmentatie in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk?
  • Scalp pigmentatie in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk?
  • Haar tattoo of haar tatoeage in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk?
  • MHP in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze kliniek?

Wilt u na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Houten, Middelburg, Barendrecht, Waalwijk’ een gratis en vrijblijvend consult inplannen? Dit kan via het contactformulier. Het betreft een kennismakingsgesprek met de MHP specialist van onze kliniek. U kunt tijdens het consult uw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat u ook op de hoogte bent van de micro haar pigmentatie kosten.